Labas mamytes,noriu pasidalint savo nekazkokia situacija🙁..Zodziu reikalas toks turiu sugedusi protini dantuka.Apziurai kai tvarkiausi sake kol neskauda"nejudinam"nu ir ka galvojat..Ketrvd pradejo knytint nezymiai galvoju ai nk nedarysiu vis vien greit vizitas pas odontl.Ir ka penktadieni nakti visa nemiegojau konkreciai be miego..Kentejau krntejau nezmonisku skausmu penkt nuejau su skaudanciu sakau raukit jus man ji lauk bet kadangi laukiuosi ir protinis dantis sako uzdesiu tik vaistu cia vsi polkn..ir ka atsileidus vaistams uzssijudino visi nervai sakau man skauda sako jei labai skaudes i privatu nes as netrauksiu ir jokiu vaistu negert ka eina antra naktis be miego dar praeita nakti nemiegojus nu jau asaros rieda silpna atrodo nualpsiu pradejau gert vaistus.Tie gvazdikeliai skalavimai meginti visokie laudiski budai o apie paracamoli jau kalbos ner nei i galva nei i sikna.Ka vaziuoju i privatus nepriima vaziuoju i priimimus nepriima i sekancio miesto priimima nepriima betvarke ir apsurdas visiskas..Zandas istynes savaitgalis kur noris tur dekis..Skalauju su valerijonais db ir geriu ibuprom ekspress ir kazkaip pasiekiau sekmd laukiu lb pirmadienio..Eisiu vel i privacias kurios dirba ir kur jau yra norml odontologai man jau nervai nelaiko silpna galva plysta knitina pastoviai miegas nenormalus..🙈😨 Zodziu..Skauda pamaudena pilvo apacia jau pabado kaip su adatom judesius jauciu menkus arba dar toks variantas kaip maskatuotus pas mane vandenys dirba kazkas garsiai bet tkr ne zarnynas🙂jaudinuosi ir lb bijau del maziuko...tokius skausmus mano jaucia.Nepykit mamytes kad dalinuosi nekazkokiomis idejomis mintimis ir pan tiesiog noriu pasidalint..
- Pradžia
- Tinklalaidė
- Planavimas
- Nėštumas
- Vaikas
- Šeima
- Namai
- Skaičiuoklės
- Forumas
- Skelbimai
- Atsiliepimai

- Straipsniai