Morengas parašė:
keista kad kazkas sugalvojo spresti kuri cia aktyvi kuri ne, Netureciau gyvenimo jeigu sekciau kiek kuri zinuciu parasius, nes nariu tai daug😀😳
Čia ne kažkas nusprendė, o tos grupės visos narės bendrai priimė sprendimą
Morengas parašė:
keista kad kazkas sugalvojo spresti kuri cia aktyvi kuri ne, Netureciau gyvenimo jeigu sekciau kiek kuri zinuciu parasius, nes nariu tai daug😀😳
Čia ne kažkas nusprendė, o tos grupės visos narės bendrai priimė sprendimą
gieedre1 parašė:
As su siuo nestumu Amerikoj, tai kai gyd.pasakiau, kad sumazejo judesiu, tai taip ir sake - 10 judesiu per 2val.![]()
Ir kaip sekasi taip toli nuo namu? As taip pat kitam zemyne-Azijoje.
Lilaile parašė:
Čia ne kažkas nusprendė, o tos grupės visos narės bendrai priimė sprendimą![]()
Tai taip bet nuo to nepasidare sazininga tom kurias ismete, as ir buvau nare ir sakiau nemeskit
ne tevu darzelis o vaiku darzelis gaunasi
Leila36 parašė:
Sveikos, man toks klausimas kilo: as jauciu ir per echo sake, kad leliukas isitaises desinej pusej, praktiskai visai sone, nes buna ir sonkaulius spaudzia galvyte (…
Man tas pats su kaire puse. Bet aš ant kito šono tiesiog negaliu pagulėt..
Ankar parašė:
Sveikos, kaip reikaliukau su miegu? 🤦♀️ gal turit kokių patarimų ar rekomendacijų kaip sumažinti nugaros šonų skausmus miego metu ir pailsėti? Ar naudojate nėščiųj…
Nepadeda nieks, mankšta tik, po jos keletas dienų mažiau skauda bet po to vėl labai skauda, pagalvėman nepadeda
Anonime 777 parašė:
Joo... cia jos turi tas uzdaras grupes.. mano terminas 1.geguzes, tai as ir geguzinuku ir balandinuku grupes stebiu, ismete mane is abieju uz neaktyvuma! Nors kazku…
Mane taip pat išmetė už per mažą aktyvumą..🙄 pirmas nėštumas, tai patirties nulis, tai praktiškai viskas, ką galiu daryti, tai tik ir būti pasyvi stebėtoja, skaityti, ir jeigu aš tą patį jaučiu ar patiriu, tai visada pakomentuoju, kad nusiramintų kita mamytė, ar žinotų, kad ne jai vienai taip 🙈 o kasdien rašyti žinutes neturėjau nei laiko, nei ką tiek komentuoti, dirbau dar visą mėn virš dekreto, tai dabar jau laisvesnis laikas likęs..nu nieko nepadarysi, užtenka ir čia informacijos ☺️
Spekkas parašė:
Mane taip pat išmetė už per mažą aktyvumą..🙄 pirmas nėštumas, tai patirties nulis, tai praktiškai viskas, ką galiu daryti, tai tik ir būti pasyvi stebėtoja, skaityt…
Ir man taip pat. Jeigu naudojates facebooku, tai prisijunkite ten i balandinuku grupe, ten rasite daug atsakymu taip pat.
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės. Ir aš pirmą kartą girdžiu apie kažkokias uždaras grupes. Gal kažkas gali pakomentuoti, kokia prasmė tos uždaros grupės? Paslaptimis dalinasi ar tiesiog tas pats kas čia, tik uždara grupė? 😊 P.S. naujokė aš čia visiška, todėl skaitau, gilinuosi ir vis pasidžiaugiu kad visos susiduriam su panašia realybe 😋
Eimilė parašė:
Man tas pats su kaire puse. Bet aš ant kito šono tiesiog negaliu pagulėt..
Aš ir vargstu 😃😃
IncognitoL parašė:
Sveikos, esamos ir būsimos mamytės. Ir aš pirmą kartą girdžiu apie kažkokias uždaras grupes. Gal kažkas gali pakomentuoti, kokia prasmė tos uždaros grupės? Paslapti…
Na cia neikelsi kazkokiu asmeniniu foto, nekalbesi tiek atvirai, ten merginos dalinasi viskuo. Nors pati nesu uzdaroje TD, tik FB.