miauu parašė:
Sveikos mamytes, ar yra klaipedieciu? Gal net kazkur aplink Vetrunge;) ieskau kompanijos vezimelio stumdymui!🌸🤪
Aš iš Klaipėdos, bet iš kito miesto galo
miauu parašė:
Sveikos mamytes, ar yra klaipedieciu? Gal net kazkur aplink Vetrunge;) ieskau kompanijos vezimelio stumdymui!🌸🤪
Aš iš Klaipėdos, bet iš kito miesto galo
87Jolita parašė:
Sveikos mamytės, žiūriu mūsų grupė visai nutilo, visos užsiėmusios su savo džiaugsmeliais 🥰 bet gal idomumo dėliai parašykite kaip jums visoms sekasi, kaip tie mažy…
Vakar buvom mėnesio apžiūroj, tai ūgis 57 cm, priaugo 1 kg. Pradeda šypsotis, kalbėti. Tik galvytės nekelia dar. Turim problemų su miegu. Labai nedaug miega, visada nori žvalgytis nešiojama ant rankų.
Eimilė parašė:
Vakar buvom mėnesio apžiūroj, tai ūgis 57 cm, priaugo 1 kg. Pradeda šypsotis, kalbėti. Tik galvytės nekelia dar. Turim problemų su miegu. Labai nedaug miega, visad…
Tai aukšta panele🤗 mums su miegu irgi nekažka, gerai išmiega tik nakti, tai dėl to labai džiaugiuosi, o diena jei lovelej tai užmigdžius po 10min prabunda ir atrodo kad butu išmiegojes, vel užmigdai ir vėl tas pats 😳 lauke vezime miega geriau bet nuolatos reikia vaziuoti, tik sustoji ir pradeda budintis, ir neužtenka pajudinti pirmyn atgal, reikia vaziuoti kad vel užmigtu
87Jolita parašė:
Tai aukšta panele🤗 mums su miegu irgi nekažka, gerai išmiega tik nakti, tai dėl to labai džiaugiuosi, o diena jei lovelej tai užmigdžius po 10min prabunda ir atrodo…
Ahaa, pas mus tas pats. Daug ką atiduočiau, kad naktį bent miegotų😁
Labas, maniškis 2 men, 5,6kg ir 59cm ūgis, drūtas ir labai smalsus vaikas diena labai mažai miega, nes viskas idomu, labai nori bendrauti, labai daug šypsosi
va tik man bėdelė siom dienom, atsirado guzas krūtinėje, supuliavo, teko ipjaut, valyt ir antibiotikai... tikiuosi greit sugyti ir jog sitas "malonumas" nebepasikartos 🥺
Vienaragis parašė:
Labas, maniškis 2 men, 5,6kg ir 59cm ūgis, drūtas ir labai smalsus vaikasdiena labai mažai miega, nes viskas idomu, labai nori bendrauti, labai daug šypsosi
…
su antru sunumi buvo atsirades guzas ant rieso kai buvo 5 sav kazkur leliukui. Neisivaizduoju is kur atsiranda tokie dalykai. Kauno klinikose buvau ta pacia diena paguldyta su sunumi ir taip ir nepasake, kas ten buvo, gal riebalinis gal kas.. bet ne operavo, antibiotikai 8 dienas leidziami ir dingo. Palatos drauges dukrai is pazasties operavo. Idomu nuo ko atsiranda?? sekmes gyjant😉💐
Morengas parašė:
su antru sunumi buvo atsirades guzas ant rieso kai buvo 5 sav kazkur leliukui. Neisivaizduoju is kur atsiranda tokie dalykai. Kauno klinikose buvau ta pacia diena p…
Ačiū! 🙏 po procedūros viskas raudona, patine, tai vėl visko prisigalvoju... kaip ir suprantu jog audiniai gali būti tokie, bet tuo pačiu ir baisu. Na bent nekarščiuoju 🤷♀️ Eisiu dar pakartotinai antradienį, tikiuosi ims per savaitgalį gerėti.
Gydytojas sakė, jog užtenka tiesiog zindyti, atsiranda mikro įtrūkimai spenelyje ir taip patenka infekcija per latakelius, plius pasilpes imunitetas.
Nežinau iš kur rankoje, bet pazastyje limfmazgiai arba padidėjusios pieno liaukos/latakai 🤷♀️
Žodžiu šlykštus reikalas, baisu is tos kruties net maitinti, niekam nelinkėčiau…
Vienaragis parašė:
Ačiū! 🙏 po procedūros viskas raudona, patine, tai vėl visko prisigalvoju... kaip ir suprantu jog audiniai gali būti tokie, bet tuo pačiu ir baisu. Na bent nekarščiu…
Dar karta paskaiciau jusu zinute, as galvojau leliukui guzas atsirado, o pasirodo jums. Mano tai sunui guzas buvo, skirste antibiotikais, o jums tai irgi nieko gero, tikiuosi pareis labai greitai viskas😕
Sveikos, na veiklos tikrai netrūksta ypač kai abu vaikai namuose 😀 o šeip augame gerai, į mėnesį po 1kg. Šiuo metu sveria 7kg ir 63cm ūgio. Guguoja daug, o naktis miegas svajonė tikra😊 iki 9h užmiega ir keliasi 7-8h, aišku dar ir pavalgyti keliasi. Su miegu džiaugiuosi kol galiu, nes tikrai ateis tas laikas kai taip gerai nebemiegos 😃
Morengas parašė:
Dar karta paskaiciau jusu zinute, as galvojau leliukui guzas atsirado, o pasirodo jums. Mano tai sunui guzas buvo, skirste antibiotikais, o jums tai irgi nieko gero…
Oj ne, man atsirado... aš irgi gera skaitytoja, supratau jog jums 🙈