simute_j parašė:
Aš žinau kad iki tam tikro ūgio rūbų gražinti negalima, o babycity čekio išsigrininti negalima. Na gal padariau klaidą kad žmonėms kurie pirko man tą čekį nepasakia…
Tai visai normaliai dar!
simute_j parašė:
Aš žinau kad iki tam tikro ūgio rūbų gražinti negalima, o babycity čekio išsigrininti negalima. Na gal padariau klaidą kad žmonėms kurie pirko man tą čekį nepasakia…
Tai visai normaliai dar!
simute_j parašė:
Man čia skamba kaip daug
simute_j parašė:
Oho, nu ir kainos Aš visokių tų šliaužtinukų ir pnš po £7 už 3vnt rinkinį prisipirkau per išpardavimus 😅 Šiaip neplanavau naujų pirkti, bet nieko gero dėvėtuose neradau, tai išsigandau, kad teks naujus pirkti, galvojau belenkiek daug išeis, bet kai pradėjau tuos naujus žiūrėti, tai kainos visai normalios pasirodė
Gimle parašė:
Man čia skamba kaip daug
Na jei būčiau pirkus be nuolaidos kurie buvo, tai puse to tik turėčiau, na aišku turėjau primokėti 4 eur dar, bet čia jau nieko tokio. Trys šliaužtai 22 eur, kiti trys - 15 eur ( čia pakuotėmis jie po 3 vnt), dvi kepurytės po 4 eur, ir 7 porų pakis kojinių 9 eur. Tai va
Dar visai normalios kainos. Aš akropoli užejau i kažkokia parduotuve, tai vieno šliaužto kaina išvydau 27e, megztinuko 37e. Tai apsisukau ir išejau, nes tik pauostyt galečiau, bet ipirkt nelabai🤣🤣🤣 o kodel babycity daiktu negalima grazint ? Kas cia per nesamone ? Istatymas visiems kažkaip lygus, perki rubelius didesniems vaikams ar kazka kito ka galima grazint ir grazini tas prekes. Nebent jie neturi nei vienos prekes parduotuveje, kuria pagal istatymus butu galima grazint ?
skani_zemuoge parašė:
Dar visai normalios kainos. Aš akropoli užejau i kažkokia parduotuve, tai vieno šliaužto kaina išvydau 27e, megztinuko 37e. Tai apsisukau ir išejau, nes tik pauosty…
Čia ne tik babycityje, yra tokia bendra nuostata, kad man rodos iki 92 dydžio kūdikių rubelių grąžinti negalima, tas pats galioja takim ir Pepco, tik ne visos pardavėjos perspėja. O man tam pačiam Pepco kai dar dukrai pirkau leliukiškus rūbelius, kelis kartus yra įspėję ar tai žinau.
skani_zemuoge parašė:
Dar visai normalios kainos. Aš akropoli užejau i kažkokia parduotuve, tai vieno šliaužto kaina išvydau 27e, megztinuko 37e. Tai apsisukau ir išejau, nes tik pauosty…
Tai jo jo ten kainos be nuolaidos tai sakau ojoj... kai tik pradėjau žiūrinėti, paimu vieną šliaužtą žiūriu kaina, 35 eur, galvoju gal vaidenas, pažiūriu kitą, tas pats, storesnis šliaužto tipo kombinezoniukas jau 50 eur. Tai galvoju ką aš čia už tą savo 50 eur nusipirksiu. Aš toj pardėj praleidau kokias 2 val kol viską išniukštinėjau po du kartus ir radau su nuolaidom ką galiu padoriau nusipirkti. Ten ir tų rūbelių išdėstymas pardėj nesamoningas, vieni brangiausi pradžioj, kiti kitam pardės gale, o su nuolaidom tai ir ten ir šen, tai ir sukau ratus
simute_j parašė:
Tai jo jo ten kainos be nuolaidos tai sakau ojoj... kai tik pradėjau žiūrinėti, paimu vieną šliaužtą žiūriu kaina, 35 eur, galvoju gal vaidenas, pažiūriu kitą, tas …
Aš tai vis seilę varvinu ten į daugumą NEXT firmos žiūrėdama ir tikrai galima pakenčiamomis kainomis pagauti ypač kai paskutiniai vienetai būna likę.
NeverJur parašė:
Aš tai vis seilę varvinu ten į daugumą NEXT firmos žiūrėdama ir tikrai galima pakenčiamomis kainomis pagauti ypač kai paskutiniai vienetai būna likę.
Siaip next labiau apsimoka pirkti per next puslapi - daznu atveju kainos skiriasi dvigubai ir tai nauju kolekciju 🙈 jau nekalbant apie ispardavimus.
As renkuosi babycity, jei reikia cia ir dabar. Na ir patinka tai, kad internetini uzsakyma (internetu visada pigiau nei parduotuveje) gali atsiimti per 2 val.