Gimle parašė:
Susilanksto vonelė į vieną stačiakampę lentą. Tikrai labai patogu, yra ir dugne anga, skirta vandens išleidimui.
O taip, tuomet tokią mačiau va peržiūrint. Sudomino. Ačiū.
Gimle parašė:
Susilanksto vonelė į vieną stačiakampę lentą. Tikrai labai patogu, yra ir dugne anga, skirta vandens išleidimui.
O taip, tuomet tokią mačiau va peržiūrint. Sudomino. Ačiū.
Oooo parašė:
Čia kurios įsigyjote stokke vonelę. Tai ten pati vonelė nesusilanksto, tik kojelės? Su kojelėm nenoriu, bet gal imėte ten viena tokia keturkampė, kur susilanksto ma…
Kartu su kojom ir vonelė susilenkia. Lieka kaip lyginimo lenta, net mažiau
Kitą savaitę PAGALIAU einu pas savo ginekologę (ji biuleteny 2 mėn.buvo,tai kartą teko pas kitą nueit), tai pasidariau visus tyrimus + tuos,kur rekomendavo dėl to tinimo. Tai panašu,jog viskas pagal nėščiųjų normas gerai, tik ketonų yra. Tai per mažai vandens geriu vėl🙈 nepasididinu pakankamai matyt su priaugtu svoriu. Bet ir Feritinas iš 17 į 42 pakilo! Jėėė! Lieka kitą savaitę apsilankyt pas gydytoją,išsiaiškint,ar tepinėlio rezultatai bus geri,ir ar mano mažoji atsisukus į tą pusę (dabar jos sugara sulig mano nugara,o turi būti atvirkščiai. Tai labai tikiuos,kad viskas bus čiki piki👌
Kalbat apie pirkinius,tai norėjau idėja faina pasidalinti
Sugalvojau, kad reik nusipirkti kažkokią knygą fiksuoti mažylės akimirkoms(knygos dar neradau-kažkaip tos standartinės man vis kažkuo netinka (arba per daug visko prirašyta, arba ta knyga vos kelių puslapių)). Tai knygos dar reiks paieškot,bet sumąsčiau nusipirkti momentinį nuotraukų spausdintuvą, kuris spaudina foto tiesiai iš telefono gaunasi kvadratinės ar pailgos mažutės nuotraukėlės,kurias iškart gali klijuoti į knygą (galima tokio foto popieriaus nusipirkt,kuris su lipduku ant nugarėlės). Tai galvojau pasidalinsiu - gal kam pravers irgi
Oksana D. parašė:
Kitą savaitę PAGALIAU einu pas savo ginekologę (ji biuleteny 2 mėn.buvo,tai kartą teko pas kitą nueit), tai pasidariau visus tyrimus + tuos,kur rekomendavo dėl to t…
Knygą tai būtinai įsigykite. Aš pirmojo sūnaus iki šiol pildau. Pradžioje žinoma kur kas daugiau visi pirmi kartai ir pan. Tada linksmus nutikimus, žodžius, pasisakymus įvairius. Ir dabar parašau kas kart ką naujo išmoko, aprašau gimtadienius, dabar burelius pradėjo lankyti. Labai faina pasiskaitinėti po to. O ir pačiam vaikui įdomu, paskaitau. Ateityje bus dar įdomiau. Mano mama pildė, aprašinėjo man ir broliui. Tikrai labai miela turėti tokį dalyką, ten jos net emociją to laiko kartais pajuntu. Labai faina. 💓 Antram sūneliui tikrai irgi pildysiu. Tik fotkytes tai paprastas dariau, šiek tiek priklijuoju. Bet šiaip atskirus albumus nuotraukoms turiu. Mažos tos momentinės atrodytų super gerai.
Oooo parašė:
Knygą tai būtinai įsigykite. Aš pirmojo sūnaus iki šiol pildau. Pradžioje žinoma kur kas daugiau visi pirmi kartai ir pan. Tada linksmus nutikimus, žodžius, pasisak…
Gera mintis tęsti ir toliau tą knygą - ne tik kūdikystėje,bet ir vėliau su darželiais, būreliais ir tt. Puiki idėja👌 reik dabar tik iki galo tą spausdintuvą isirinkt ir knygą rast. Jei kas jau radot ką nors gero iš tų knygų,pasidalinkit. Ačiū🌼
Aš irgi sakyčiau, kad knyga gera mintis, bet ir šiaip nuotraukų kuo daugiau darykit. Man tai toks kartėlis likęs, kad mano kūdikystės/vaikystės nuotraukų beveik nėra 😔 O kūdikystės ir tos net nespalvotos 😒 Mamos nuomone, ai kam čia reikia, tik mėtysis kaip šiukšlės. Toks biški jausmas tarsi praeitis ištrinta. 🙄 O vyro mama, tai labai daug foto buvo pridarius, kažkada pražiūrėjom visas, tai ir man ir vyrui labai įdomu buvo.
AkVilke parašė:
Aš irgi sakyčiau, kad knyga gera mintis, bet ir šiaip nuotraukų kuo daugiau darykit. Man tai toks kartėlis likęs, kad mano kūdikystės/vaikystės nuotraukų beveik nėr…
Uj man asmeniškai labai įdomu ir smagu turėti vaikystės, kudikystės foto. Peržiūrime su šeima, o kur dar aprašytos pvz kiek laiko man tuo metu, kur vykom ar pan tai dar fainiau. Dabar ištikro tūkstančiais nuotraukų yra laikmenose, bet aš darau taip, kad kuomet atšvenčiame naujuosius metus, prisėdu prie praėjusių metų nuotraukų ir atrenku, kurias padarau jau nuotraukas apčiuopiamas, sudedu į albumus. Šiaip aš esu tokia minimalistė, pas mane namuose nerastumėte jokių ten pridėliotų sentimentalių dalykėlių ar nenaudojamų daiktų. Kaikam gal nyku, per šviesu, nejauku, bet man tokia tvarka patinka. O va nuotraukų albumus, nuotraukas turėti labai noriu. Tvarkingai padėta, kur net nesimato, prie progos pavartome. Kitiems gal tai bereikalingas papildomas daiktas namuose, o man atrodo nereikalingi visokie kitokie niekniekiai. Nuotraukų vertė neįkainojama Be to turime ir prosenelių, tėvų nuotraukų, tikrai įdomu pasižiūrėti ir ne tik su šeima, bet ir su draugų kompanija mėgstame peržiūrėti, aptarti, kažką palyginti ar prisiminti kokius smagius dalykėlius
Oooo parašė:
Uj man asmeniškai labai įdomu ir smagu turėti vaikystės, kudikystės foto. Peržiūrime su šeima, o kur dar aprašytos pvz kiek laiko man tuo metu, kur vykom ar pan tai…
Aš irgi nemėgstu apsikraut ten visokiais suvenyrais ir pnš, bet nuotraukas laikau. Ten gi belenkiek telpa kompiuteryje Atsispausdinu į albumą kokias gražesnes
Kai vaikas gims stengsiuosi kiek įmanoma daugiau tų visokių buitinių fotkinti
Man asmeniškai tos buitinės pačios įdomiausios žiūrėti, kai matai kas ir kaip buvo, kaip kokie remontai, baldai ir pnš buvo
Kompe turiu folderį su pavadinimu ”vietos, kuriose gyvenom”, tai ten foto sudėtos iš visokių būstų kur kadaise nuomojomės, atostogų viešbučių ir pnš. labai įdomu kartas nuo karto pažiūrėti ir prisiminti
AkVilke parašė:
Aš irgi nemėgstu apsikraut ten visokiais suvenyrais ir pnš, bet nuotraukas laikau. Ten gi belenkiek telpa kompiuteryjeAtsispausdinu į albumą kokias gražesnes :)…
Tikra tiesa! Mes prieš pora metų persiremontavome savo namą, kuomet pasistatėme buvo viduje visai kitaip. Tai sūnui labai įdomu žiūrėti foto, kur buvo prieš pasikeitimus. Be to įdomu žiūrėti su kokiais žaislais jis tuomet žaidė ir pan:)) Žinoma ir mums įdomu prisiminti. Viskas keičiasi, pasimiršta, o nuotraukos į prisiminimus nukelia. O dar, kuomet mano mama mirė taip netikėtai, kaip gera turėti daug foto ir video pridarytų sūnaus su mano mama.
💓 Nostalgija tokia. Saldžių sapnų visoms, ramios nakties, nors maniškis žmogiukas jaučiu pilve tikrai nemiega dabar. 😁😁
Gimle parašė:
O kaip skatino? Intraveniškai oksitocinu? Nes man sakė, kad šito negalėtų man daryti, bet yra kitų galimų skatinimo priemonių - ne tokių radikalių.
Lasine su oksitocinu statė. Pirma pabandė vandenis nuleisti, bet veiklos taip ir neatsirado, tada jau oksitocinu lašino. Aš matai, net nežinojau, kad trys metai turi praeiti, tai net klausimų nekilo.
Oooo parašė:
Uj man asmeniškai labai įdomu ir smagu turėti vaikystės, kudikystės foto. Peržiūrime su šeima, o kur dar aprašytos pvz kiek laiko man tuo metu, kur vykom ar pan tai…
Aš irgi apie naujuosius vis padarai nuotraukas tų metų. Man kažkaip labai faina, kai jas gali rankose laikyyi-ziureti. Nes ta mintis, na kažkur jos ten yra, tai vis tiek ne tas. Dabar prieš mažosios gimimą ir vaikams labai faina parodyti, kokie mažučiai jie buvo ir apie jų gimimo istorijas pakalbeti