Oksana D. parašė:
Kaip miegat su savo vaikais (kai miega su jumis kartu(, kad neuzkolt per miegus su savo kaldra per daug? 🙈
Visada savo galva dedu ties jos pilvuku, kažkaip labiausiai pasiteisinęs kolkas variantas 🤭
Oksana D. parašė:
Kaip miegat su savo vaikais (kai miega su jumis kartu(, kad neuzkolt per miegus su savo kaldra per daug? 🙈
Visada savo galva dedu ties jos pilvuku, kažkaip labiausiai pasiteisinęs kolkas variantas 🤭
Lauraba parašė:
Aš dedu ties pečiais maždaug - tai irgi gerai. Bet va šiąnakt užmigau bemaitinant,tai nubudus radau kaldrą jai visai šalia veido🙈
Cavy parašė:
Kažkuri rašėte, kad burokėlio davėt. Kaip jį miksavot su kuo? Ar tiesiog vieną?
Pas mus žemuogės jau primezgusios uogų, laukiu kada prisirps. O sausmedžio uogų dar nėra bet irgi tuoj Geru metu primaitinimas prasideda kai visko tiek daug šviežio bus.
Oksana D. parašė:
Jeigu miega prie sienos tai šalia turiu jo anklodę o savo pasiimu sau Jei persidedu į kitą pusę tai užkloju save iki puses, o vaikį iki pažastų maždaug.
Oksana D. parašė:
Kol žindžiau miegojo šalia. Tai klodavau tiesiog įprastai. O dabar tai tuo labiau juk nėra tokie maži, nusispardys.
Nevaida parašė:
Dėl tų bėrimų-čia ne įkandimai ir ne alergijos. Prakaitiniai. 99 % įsitikinusi.
Tai kad visai ne taip prakaitiniai atrodo. Ir vieta lygi, kur jau
Nevaida parašė:
Dėl tų bėrimų-čia ne įkandimai ir ne alergijos. Prakaitiniai. 99 % įsitikinusi.
Tikrai ne prakaitiniai - jie visai kitaip atrodo ir tikrai ne po vieną būna 😉
Cavy parašė:
Kažkuri rašėte, kad burokėlio davėt. Kaip jį miksavot su kuo? Ar tiesiog vieną?
Aš tai būrokėlį pirma vieną daviau, po to su bulve miksavau.
Cavy parašė:
Bet čia visiškai kaip ikandimai atrodo 🤔 gal visgi įsileidot kokią uodę, kuri įkando ir nuskrido 🙄
Man irgi kaip kokio uodo, bet gi per naktį būčiau girdėjusi. Atrodo visada girdisi ar matosi uodas. Bet negali žinot ...🙈
Oksana D. parašė:
Aj tiesiog šalia. Jis savo kaldrą turi, aš savo. Dabar šilta, tai nusikloję dažniau būname. Mūsų lova didelė viirš 2 metrų, plius leliaus lovytė pristumta tai erdvės daug, tad užmigus aš pasitraukiu pan per rankos ištiesimą. Bet ir taip būna užmiegu maitindama, kažkaip niekada neužklojau jo su sava.