Aš kurį laiką pasyvi skaitytoja, nes irgi kažkaip nepritampu ir nespėju su tempais 🫠 mano dukra kaip užsukta duodasi po namus, viską krapšto, kuičia, mėto, stovi, eina paliai baldus, bet dar nekalba (kažkieno vaikas sako "taip"... nu wow wow wow) ar neploja rankytėmis, nemojuoja atę. Vemblena savo kalba vavavava, mamama, aaaaa, beee, bet nieko su intensija. Kalasi 7-8 dantys, tai esame nesibaigiančiame zirzime ir kuo didyn, tuo rodos miega blogyn (o gerai nemiegojo niekada 🫠). Dabar žymiai dažniau keliasi naktį papulio, o ir dieną miega įdomiai - du miegeliai, bet po 40min pabunda ir pasūpuoji tai lūžta vėl. Išmiega du kartus po 1,5-2 valandas. Valgo mėsos ir daržovių tyreles arba grūdines košes pagardintas trintais vaisiais, pakankamai noriai, nieko gabaliukais neduodu, nes nesu pasiruošusi dar morališkai pati.. iki tokių receptų kur čia dalijatės tai mums tūkstantis metų.
Kas iš naujienų, tai pradėjo reikštis baisus išsiskyrimo nerimas. Man išėjus iš namų verkia, laksto po namus ir ieško. Pas kitus ant rankų nenori, nelabai ką prisileidžia, žaidžia savarankiškai jeigu būnu šalia, paskelbė protestą maniežui ir klykia jame, nors seniau puikiai ten žaidė ir mėgo. Ai ir dieną užtenka man išeiti iš kambario ir pabunda, tai tas truputėlį erzina ir vargina. Na, guliu ir ilsiuosi su ja, tik su buities darbais darosi vis sunkiau ir sunkiau...🙄😬
Žodžiu, gal kažkam irgi pasireiškė išsiskyrimo nerimas? Ar gal jau praėjote? Gal kokių patarimų turite?