gretmanas parašė:
https://drive.google.com/file/d/12_7CL5uTpDH_KcYNisLYU8wlh_OBFqg3/view?usp=drivesdk
Ačiū! Leido parsisiųst 👌
gretmanas parašė:
https://drive.google.com/file/d/12_7CL5uTpDH_KcYNisLYU8wlh_OBFqg3/view?usp=drivesdk
Ačiū! Leido parsisiųst 👌
smile_iuke parašė:
Aciu!🤩
Tikra kompensacija toks vaiko gerumas Jūsų sunkioms aplinkybėms. Gyvenimas tikrai puikiai subalansuotas, kai pagalvoji 🕊
ieva6891 parašė:
Tai juk pradėsit tik po vieną produktą. Man atrodo, kad pačiai valgant gal net pagerės situacija. Kai alergizuoja, tai gal vieną produktą bandyt savaitę (aš kas tri…
Aš visiškai taip pat.
Oksana D. parašė:
Oj kaip gerai🌼 tikiuosi tikrai atsipūsit ir jokių "staigmenų" per tą laiką nebus.
Tas primaitinimas daug lengvesnis bei atrodo. Daug lengviau atrast alergijas, nei pačiai nevalgant. Mes juk daugiau įvairiai valgom ir sunkiau rast nei duodant po biški vaikui. Tik tas gaminimas, plovimas ir t.t nervuoja, o suvalgo pradžioje šaukštelį gal mažiau. Pirmoji mano tai taip kokius 4 mėnesius po šaukštelį du, tris. Kol įsivažiuosit tai praeis laiko. Aišku tokia mano patirtis, gal kitų vaikai iškart gerai valgo.
Oksana D. parašė:
Aha, seku ją IG, tik kažkaip nebemačiau jau kurį laiką (tie keisti IG algoritmai 🙈), tai jau ir pamiršus buvau 😁 dar turiu M.Andriulienės "Nuo pirmo kąsnio" - varau…
Medeinos įžvalgos taip pat man patinka, ji savo knygoje ir receptù turi daug įdėjusi, taip?
Es1323 parašė:
Medeinos įžvalgos taip pat man patinka, ji savo knygoje ir receptù turi daug įdėjusi, taip?
Aha, daug įvairių receptų
Oksana D. parašė:
Oj kaip gerai🌼 tikiuosi tikrai atsipūsit ir jokių "staigmenų" per tą laiką nebus.
Tas primaitinimas daug lengvesnis bei atrodo. Daug lengviau atrast alergijas, nei pačiai nevalgant. Mes juk daugiau įvairiai valgom ir sunkiau rast nei duodant po biški vaikui. Tik tas gaminimas, plovimas ir t.t nervuoja, o suvalgo pradžioje šaukštelį gal mažiau. Pirmoji mano tai taip kokius 4 mėnesius po šaukštelį du, tris. Kol įsivažiuosit tai praeis laiko. Aišku tokia mano patirtis, gal kitų vaikai iškart gerai valgo.
Oooo parašė:
Gal kam reikia -50proc nuolaidos open24.lt parduotuvėje REIMOS prekėms. Turiu kuponą, kur gimdymo namuose gavau. Kovo pabaigoje baigiasi galiojimas.![]()
Sveiki, aš norėčiau
day_dream parašė:
Sveiki, aš norėčiau![]()
Įkėliau jums žinute foto su kodu. Bandžiau parašyti ir kelti dvi foto, meginau daug sykių, bet kažkas man nepavyksta paspausti ,,išsiųsti žinutę". Vis meta į viršų. Viena foto pavyko įkelti su kodu, gal panaudosite, o čia kita tokia pusė kupono. : 
10 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai