Stebuklas - kuris atkeliauja 🤰 Sėkmingo sklandaus nėstumo visoms būsimoms mamytėms jau šių metų Lapkritį 🍂💗💗💗
2023 m. Lapkričio širdelės 💕🐝 (Archyvas iki 2023.11.06)
Stebuklas - kuris atkeliauja 🤰 Sėkmingo sklandaus nėstumo visoms būsimoms mamytėms jau šių metų Lapkritį 🍂💗💗💗
2023 m. Lapkričio širdelės 💕🐝 (Archyvas iki 2023.11.06)
Sveikos. Na man irgi su apsirengimu kaskart galvos skausmas bet rengiu plonai ir į kombį, visai patogu tik gaila , kad neužsilengia kojos , reik dar batus dėt. Batai kaip kojinės, iš tokios medžiagos kaip kombis, tai vajezau kol įkišau kojas į juos imsiu iš flokati.
Aš turiu klausimą kokias anklodes naudojat vaikams? Maniškė nepripažįsta jokių miegmaišių ir miega tik ant pilvo, su turimu pleduku jau neapsieisim, ieškau rekomendacijų.ir kojinyčių taip pat , nes smunka visos turimos
Kosmonautas parašė:
Sveikos. Na man irgi su apsirengimu kaskart galvos skausmas bet rengiu plonai ir į kombį, visai patogu tik gaila , kad neužsilengia kojos , reik dar batus dėt. B…
Aš vakar kombio kelnes nupirkau ir dedu tokį storą megztuką. Triskart rengiau jau ir dabar galvoju velniams aš tas kelnes pirkau. mūsų kūdikinis columbia dar geras. O žiemai pirkau sekančio dydžio, tai dar didokas, reikėjo tiesiog kombį dėti. Su kombiu gal net patogiau būtų, nei veidu į kumrausius 😅
O kojinės manau visiems visos smunka, o jei nelabai, tai pati nusitempia su nervais. Šiandien gal 6 kartus dėjau iš naujo.
Mano panelė šiandien jau nesiremdama niekur keliskart atsistojo 🥳👏🏻 eiti ir su batukais visai neblogai sekasi. Bet tas apmuturiavimo sluoksnis oi kaip negelbeja 🤭
Cavy parašė:
Aš vakar kombio kelnes nupirkau ir dedu tokį storą megztuką. Triskart rengiau jau ir dabar galvoju velniams aš tas kelnes pirkau. mūsų kūdikinis columbia dar geras.…
Įdomiai Maniau pirmiau niekur nesiremiant atistoja ir tik tada vaikšto, o ne atvirkščiai 😅 Na, nes maniškis būtent taip
AkVilke parašė:
Įdomiai Maniau pirmiau niekur nesiremiant atistoja ir tik tada vaikšto, o ne atvirkščiai 😅 Na, nes maniškis būtent taip
Nežinau, kaip būna, nors man antraip atrodo. Kaip pasodintas sėdi, bet dar pats nemoka 🤔 Kažkaip visad stodavosi įsikibusi kur nors ir vaikščiodavo po kambarį, o dabar tik šikniuką išrietė, op ir atsistojo 🤭
Cavy parašė:
Aš vakar kombio kelnes nupirkau ir dedu tokį storą megztuką. Triskart rengiau jau ir dabar galvoju velniams aš tas kelnes pirkau. mūsų kūdikinis columbia dar geras.…
Aš kojinės nupirkau iš Lidl. Ten tokios trumpos su dinozaurais. Nė kiek nesmunka. Kadangi pats nenusimauna, tai laikosi visą dieną ant kojų😀
Aguona2023 parašė:
gal galite man pasakyti ar einate vis dar kas mėnesį pas šeimos gydytoją nors ir nėra skiepo? pvz dešimtą mėnesį? 🤔
Ne, buvom 9 ,mėnesį ir dabar vizitas tik metukų bus. Bet kai sukilo temperatūra buvau dabar nuvedus , tai apžiūrėjo. Specialiai kas mėnesį nevedu
Norėjau paklausti, kokias košes duodate savo mažiukams? Man tos Mamuko miltelinės košės ok, bet norisi jau rupesnės tekstūros duoti, tai kažkaip nieko gero nerandu, bent jau Mamuko ten tik viena skaldytų grūdų yra... Kitų firmų nelabai mačiau irgi, bent jau iš "vaikiškų". Tai gal ką esat atradusios iš įprastinių košių?