2025.03.28 07:01 (prieš 3 sav.)
hope2 parašė:
Kaip idomu, praneskit kaip adaptacija praeis🙂o ka jis moka jau? Pilnai vaiksto? Gal ka kalba, kaip su puoduko reikalais, ar pats pilnai pavalgo?
Prasidėjo darželio "džiaugsmai" - susirgom. Bet daug laiko poliklinikoj šią savaitę leidom, nes patikras darėmės tiek jis, tiek aš, tai nežinia, kur pasigavo ką... Vaikščioti, tik 1 metų ir 3.5 mėn pradėjom, tai toks svirduliuojantis dar.. Į puoduką nuo metų sodinu, tai avarijų ir darželyje yra, bet niekas problemos nemato. Kiti vaikai su pampiais, tai juos pradeda pratinti ant puoduko, viskas čia ok. Na su kalba, tai nesu mačiusi vaiko, kurs 1 m. 4 mėn kalbėtų.... Išmoks kai bus 2-3 metai🤣 niekam čia problemos nėra. Va su šaukštu valgyti galėtumėm patys, bet jis pas mane, jei pats - tai nepavalgo, jei maitinu - tai gerai būna kapoja, tai čia problemėlė, kad nemokam dar, kur man neramu. Bet darželis gerai priima. Kaip sako - pamaitinsim, o šiaip kitus vaikus pradeda matyt, kad valgo patys, tai per kokį mėnesiuką pats išmoksta, nes greit kopijuoja. Tai šioj srity laukiu, kaip tėvai sako, kad darželis išmokintų🤣🤣🤣