Ktea parašė:
Sveikinu !!! ☺️☺️☺️
Ačiū🌼
Ktea parašė:
Sveikinu !!! ☺️☺️☺️
Ačiū🌼
Sveikinimai visiems !
Mes einam į lauką kasdien ar lyja ar ne einam čia sakyčiau toks įpročio reikalas man tapo. Po pirmo miego kai atsikelia ,pavalgo ir einam.Pati į kol valgo greit persirengiu, sukraunu į vežimą daiktus ir varom.Aišku su kombiu dabar yr ką veikt uždėt, bet aš nupuščiau nanie visą dieną būt,aišku aš auginu tik vieną vaiką,nėr ko atvežt ar atvest iš mokyklos pvz. Žodžiu skirtingos situacijos pas visus.
Dėl lentynėlės tai žinokit man kolkas jos užtenka,galėsiu įmest foto kaip realiai atrodo.
Sveikinimai visoms ir visiems kas jau atsvente metukus. Ir tiems kam arteja. Mes svesim pirmadieni.
O as turiu idomiu naujienu gyvenime. Po menesio, laukia pirmas gyvas susitikimas su tetuku. Laukiam atvykstancio susipazint su dukra.
Labai issigando gavus advokato zinute. Atblokavo visur, iskart skambint pradejo. Klaust ko noriu. Sakau noriu kad vaikas pazinotu teva. Gerai, viska susitarsim tik nereik daugiau jokiu advokato isikisimo.
Dabar kasdien video skambuciai. Pokalbiai su vaiku. Idomu idomu.... Kas jo galvoje dedasi... (Daugiau kol kas paaiskinimu negirdejau, gal susitikus bus galima issiaiskint).
smile_iuke parašė:
Sveikinimai visoms ir visiems kas jau atsvente metukus. Ir tiems kam arteja. Mes svesim pirmadieni.
Ką advokatas prigrasino?😅
smile_iuke parašė:
Oho, apgalvokite visus variantus ir griežtą savo nuomonę tais klausimais. Kad nebūtumėte pasimetusi. Pvz jei norės vežtis vaiką atostogoms, dalintis globa, ar net gyventi kartu 😉. Manau bus psichologiškai lengviau, jei apgalvosite.
Sėkmės
Cavy parašė:
Oho, apgalvokite visus variantus ir griežtą savo nuomonę tais klausimais. Kad nebūtumėte pasimetusi. Pvz jei norės vežtis vaiką atostogoms, dalintis globa, ar net g…
Nera cia ka galvot. Vaikas mano, jokiu dalybu nebus. Gali bendraut, gali atvaziuot. O as jam pasakiau jau, kad su juo gyvent kartu nenoriu ir neketinu. Tai buvo nustebes 🤣 matyt galvojo kad tokiu budu bandysiu ji prisiviliot dabar.
kkiiss parašė:
Ką advokatas prigrasino?😅
Va nezinau. Svarbu suveike 🤣
smile_iuke parašė:
Oo kaip idomu, nu sveikinimai ir saunuole kad emetes veiksmu. Jei nepaslaptis kas buvo toj advokato zinutej kad taip isgasdino?🙈
Sveikinimai kas šiandien švenčia, valio!!!
Aš tai noriu paklaust tų, kurios išbūna lauke ilgai, tai ką Jūs darot su pietumis? Ar kažką pasiruošusios būnat iš anksto? Kažkur ne namie pašildot? Ar grįžtat namo? Nes man bent jau gaminimas (kad ir pašildymas) trunka laiko, tada ilgiausiai trunka vaiko pavalgymas, nes valgo dažniausiai tik savarankiškai (pripažįsta šaukštą tik jei maistas jau paragautas ir itin skanus ir jei yra tuo metu alkanas :D) po to apsiprausimas pavalgius ir tvarkymas. Nu tai čia geriausiu atveju valanda laiko kaip niekur jei ne ilgiau O dar išsiruošt kaip sudėtinga... šiltesnes kojines apmaut, kombį uždėt, PIRŠTINES, kepurę, šaliką, batus o tu varge vargeli juolab, kad priešinasi. Šiandien kaktusą nusinešiau į koridorių, kad šnekintų kol rengiamės, kažkiek padėjo.
Ir ką veikiat jei tamsiu paros metu išeinat? Vežime tiesiog sėdi?
Šiaurėsbanga parašė:
Sveikinimai kas šiandien švenčia, valio!!!
Mam dažnai būna, kad vakare eina vyras su ja į lauką, o aš tuomet ruošiu maistą. O jei ne, prieš einant pavalgom, ir jau tada grįžus valgom. Šiaip aš dar nesusigaudau kartais tarp tų valgymų, užkandžių. Kartais rodos nereikia jokių užkandžių,nes nevalgo,nors būna praėję dvi valandos nuo maisto, kartais jau po pusantros kerta. Ir tikrai būna,kad pavėluoju ir jau gauna valgyt tikrai išalkus🙈 oi kaip tada kaltė baladojas į duris, omg🙈 bet jaučiu, sunku susigaudys,nes ji dieną dar dukart gauna MP. O kiek ji atsigers, negaliu žinot, tai dėl to matyt taip ir varijuoja.
Ir mums KOL KAS pasisekė, nes nesipriešina mažylė nei kepurei, nei pirštinėm, nei kombiui. Žiūrėsim, kiek ilgai tai truks😁
O tamsoj taip, vežimuke žvalgosi į šviesas, žmones, mašinas, nes dar nevaikšto