Šiaurėsbanga parašė:
O 4000 dozė suderinama su žindymu? Gal tuo metu vaikui vitamino D neduot?
Tai rašė mamytė, kad persiduoda nuo 4000, tai ko gero neduoti.
Man trūkumo niekad nėra buvę ir tai liepė 1000 gerti.
Šiaurėsbanga parašė:
Tai rašė mamytė, kad persiduoda nuo 4000, tai ko gero neduoti.
Man trūkumo niekad nėra buvę ir tai liepė 1000 gerti.
Šiaurėsbanga parašė:
Tikrai klaust savo gydytojos reik. Nes kad persiduoda, tai faktas. O trūkumas/perteklius mažyliams yra tikra nesąmonė. Tai geriau nerizikuot
Oksana D. parašė:
Tikrai klaust savo gydytojos reik. Nes kad persiduoda, tai faktas. O trūkumas/perteklius mažyliams yra tikra nesąmonė. Tai geriau nerizikuot
Jau klausiau, tai bandau dar domėtis papildomai. Man trūkumas didelis, net kai gyvenau visą žiemą labai saulėtoj vietoj ir geriau ampules - neatsistatė, pagerėjo tik tiek, kad tas trūkumas nebuvo visai kritinis. Dabar geriu po 2000, bet tokios dozės neveikia visiškai kai jau yra stygius.
Šiaurėsbanga parašė:
Ar yra kam trūksta vitamino D, kokiom dozėm geriat? (Čia mamom klausimas :D)
Nuolat vartoju, nes tik nebegeriu - išsyk nukrenta. Va šitas greit reikalus pataiso.
Šiaurėsbanga parašė:
Jau klausiau, tai bandau dar domėtis papildomai. Man trūkumas didelis, net kai gyvenau visą žiemą labai saulėtoj vietoj ir geriau ampules - neatsistatė, pagerėjo ti…
Tokiais atvejais, jei labai didelis trūkumas argi neturėtų išrašyti receptinių gydytoja 🤔
Aš kalį neseniai baigiau vartoti, nes trūkumas buvo, tai iškart receptą gavau.
Šiaurėsbanga parašė:
Jau klausiau, tai bandau dar domėtis papildomai. Man trūkumas didelis, net kai gyvenau visą žiemą labai saulėtoj vietoj ir geriau ampules - neatsistatė, pagerėjo ti…
Šiaip kiek atmenu iš visokių mokymų, tai 2000 VV yra norma maitinančiai mamai. Bet čia tuo atveju, jeigu vit D yra norma. Kadangi pas jus trūkumas, ir kaip suprantu, didelis, tai 4000 VV reik būtinai gerti. Vaikui persiduoda su pienu, bet labai nedaug. Jeigu nerimaujate, galit pasidaryti vit d tyrimą vaikui. Bet juk nemaitinate išimtinai tik mp, vaikas gauna ir kitoki maistą, tai aš nebijociau, kad vaikas padaugins vit D. Bet tai mano asmeninė nuomonė, žinoma pasitarkit su savo ŠG. Asmeniškai aš, geriu po 4000 VV (bet pripažinsiu, tikrai ne kasdien prisimenu 🙈). Vaikui papildomai duodu žuvų taukų. Mp gauna tik prieš miegą, bet daugiau dėl nusiraminimo, nėra normalaus valgymo vien tik iš mp.
Cavy parašė:
Užmačiau bokštelį. Gal kam aktualu
Tik čia gale nėra papildomos lentynėlės nugaroj, kad neiškristų vaikas, tai reikia prižiūrėt atidžiau, kad neišvirstų.
Oksana D. parašė:
Tik čia gale nėra papildomos lentynėlės nugaroj, kad neiškristų vaikas, tai reikia prižiūrėt atidžiau, kad neišvirstų.
Ten kur visai uždara nugara, ar kažkokia pakelta dar atrama, nes tokios nerandu pakeltos.
Tai aš tik šiaip pasidalinau 😉
Iš po tridienės ir bėrimo ar buvo dar kokių simptomų vaikams?
Maniškei bėrimas baisus buvo ir dar neišnyko, bet atsirado sausas kosulys, nei pietų normaliau nėjo miegoti. Nupirkau sirupo tai po jo jau kelintas kartas skystai padaro su garsais😵💫 jau nebežinau čia gali būt nuo sirupo, kad paleido 🙄