Arktis parašė:
As dejausi tik spec paketus po gimdymo, ir ziauriai karsta buvo neisivaizduoju su sauskelnem ir po pasislapinimo visada vandeniu nusiprausdavau, labai greitai uzgij…
Va čia ir bėda,mūsų miegamieji antram aukšte🙈
Arktis parašė:
As dejausi tik spec paketus po gimdymo, ir ziauriai karsta buvo neisivaizduoju su sauskelnem ir po pasislapinimo visada vandeniu nusiprausdavau, labai greitai uzgij…
Va čia ir bėda,mūsų miegamieji antram aukšte🙈
Tarantino parašė:
Ir po cp daug kraujavote? Man planinis greiciausiai bus, bet drauges sako-gi viska tau issiurbs ten. Bet prisipirkau sauskelniu, kad ramiau butu.
Man cp buvo, kazka prasiurbe bet kraujavau tai baisiai, kokias 3 savaites aisku po truputi vis mazejo 😊 tiesa i ligonine gimdyti irgi vaziavau kraujuodama labai 🤷🏼♀️ turbut cia nuo organizmo priklauso, vienos skesta kitom vos vos, bet pasiruosti gera mintis vistiek, dabar irgi turbut cp bus
Arktis parašė:
Nudžiuginot, gyvenu ketvirtam aukšte 🙈🙈
Spurgyte159 parašė:
Čia aš viena nebemėgstu miegot? 🙈 Kažkoks siaubas, nepatogu, į tuliką kelis kart per naktį, tai rūkštys tai nemiga vidury nakties, o pabundu vistiek 6 ryto kaip pag…
Man tas pats 🤦♀️ kartais net uzmigt nespeju ir vel i wc 🤣 bet gerai, pratinames, leliukai pradziai kas pora valandu valgo 😊 tai teks kuri laika tik pasvajoti apie ilgesni nepertraukiama miega 🤷🏼♀️
Spurgyte159 parašė:
Čia aš viena nebemėgstu miegot? 🙈 Kažkoks siaubas, nepatogu, į tuliką kelis kart per naktį, tai rūkštys tai nemiga vidury nakties, o pabundu vistiek 6 ryto kaip pag…
Tas pats,miegas ima lūžtu apie 22,paskui pradedu šmirinėt į wc,išsibudinu,ir anksti nubundu kaip žadintuvas 6....čia prieš kelias naktis išvis nubudom su vyru 00.30,valandą prasivartėm tai įsijungėm filmą,pražiūrėjom iki 2.30...tada lužom o keltis vaikus į mokyklą vežt maniau numirsiu😄🙈🙈
naujokelele parašė:
Sveikos, gal kurios turit lovytes ir čiužinukus iš Ikeos? Gal turit atsiliepimu butent apie čiužinukus? 🙈
Mes pirkom gulliver lovytes abiems vaikuciams, nusiima vienos puses groteles tai galima prie savo lovos prisistumpti, o ir aukstis reguliuojasi 😊 ir KRUMMELUR ciuzinukus, uzvalkaliukas atsisega ir skalbiasi, ciuzinukas kietas vienoje puseje, tai ta ir noldojame, kita puse minkstesne, pagal kiekvieno poreikius. Mums tinka 😊
Spurgyte159 parašė:
Nudžiuginot, gyvenu ketvirtam aukšte 🙈🙈
geriau paissaugoti kol uzgis as su abiem nelabdziojau aciu d wc antram aukste yra
bet bent savaite pabandyt neaktyviai arba lb letai
draugei viskas isplyso lipant laiptais ir nko daktarai nedare sake puse metu reikia laukti kol sugis... aisku tra merginu kuriu nesiuna neplysta tai aciu dievui! bet as abu kartus siuta tai saugojau save
Arktis parašė:
geriau paissaugoti kol uzgisas su abiem nelabdziojau aciu d wc antram aukste yra
bet bent savaite pabandyt neaktyviai arba lb letai
draugei viskas isplyso li…
Gal priklauso kiek smarkiai siūta,plyšta,aš abu kartus kirpta,susiuvo gal 3-4 siūlėm bet tada dar 5a gyvenau,nieks neplyšo,gražiai sugijo,o ir vežimą tampyti reikėjo,viską,)