Just parašė:
Tiesiog pasiplosiu sau.
Dabar laiko pilna turit rašyt, ten neturėjot, nenorėjot, visos temos netiko. Kam t…
Aš irgi randu visada🥰
Just parašė:
Tiesiog pasiplosiu sau.
Dabar laiko pilna turit rašyt, ten neturėjot, nenorėjot, visos temos netiko. Kam t…
Aš irgi randu visada🥰
Raimikede parašė:
Man kažkaip dilema atrodo kiek pirkti tų 56 dydžio ir jau didesnių.. nesinori per daug nupirkti, nes bus gaila, bet iš kur žinot koks gims![]()
Na tai neskubekit..per skanus pasako kudikio svori( nors kartais ir nugrybauja🙈), tai mazdaug primesti galima dydi.. as tai pradziai turejau po kokius 8 bodzius ilgomis rankovemis, kokias 5 kelnytes su pedutemes ir kazkiek sliauztu.. vaikuciai gims vasara, tai tie rubeliai greitai dziusta isskalbti, o reikalui esant ir dapirkti vyras gali. Tiesa maniskis gime tik 50cm, tai didzioji dalis turimu 56dydzio buvo per dideli😂😂😂.. kuo aukstesni tevai, tuo ilgesnio kudikio reikia tiketis😊
Meskutte parašė:
Ir uzteko tu 5, 6 komplektuku?;) net neisivaizduoju kiek ju detis🙈
Aš nežinau kiek aplamai jų nusipirkt. 😁
erika.777 parašė:
Na tai neskubekit..per skanus pasako kudikio svori( nors kartais ir nugrybauja🙈), tai mazdaug primesti galima dydi.. as tai pradziai turejau po kokius 8 bodzius ilg…
Tai dar žiūrinėju tik, kelis rūbelius nupirkau nes jau labai norėjosi. Už tai ir yra lengva panikėlė, bet taip reikia palaukti vistiek gal daktare kažką pasakys einant laikui
Raimikede parašė:
Tai dar žiūrinėju tik, kelis rūbelius nupirkau nes jau labai norėjosi. Už tai ir yra lengva panikėlė, bet taip reikia palaukti vistiek gal daktare kažką pasakys ein…
As tai isvis nepanikuoju menesiu anksciau iseisiu i dekretines, turesiu grazaus laiko pasivazinet po didmiescius ir issirinkt ko noriu🤩ir jau pradedu galvot sau veiklu ka veiksiu iki liepos men, kad namie neisproteciau🙈
Meskutte parašė:
As tai isvis nepanikuoju menesiu anksciau iseisiu i dekretines, turesiu grazaus laiko pasivazinet po didmiescius ir issirinkt ko noriu🤩ir jau pradedu galvot sau vei…
Aš galvoju gal iki birželio darbe būsiu, neapsisprendžiau dar. Bet jau bus gražus oras, tai galės ir lauke ilgiau pasibūti, ar prie kokio vandens nuvažiuoti 😊
Raimikede parašė:
Aš galvoju gal iki birželio darbe būsiu, neapsisprendžiau dar. Bet jau bus gražus oras, tai galės ir lauke ilgiau pasibūti, ar prie kokio vandens nuvažiuoti 😊…
O man atvirksciai kuo greiciau norisi iseit is darbo, tai jau visi zino, kad manes nuo kovo galo 100 proc nebus matyt labiausiai dziaugiasi del to dukra, kad pagaliau mama matys kiekviena diena🙈😁
Meskutte parašė:
O man atvirksciai kuo greiciau norisi iseit is darbo, tai jau visi zino, kad manes nuo kovo galo 100 proc nebusmatyt labiausiai dziaugiasi del to dukra, kad paga…
ar sunkus jūsų darbas?
Raimikede parašė:
ar sunkus jūsų darbas?![]()
Tikrai ne;) bent jau dabar taip nemanau, nes tikrai ji gerai ismanau, tiesiog darbas kitame mieste ir kiekviena diena reikia vazineti🙈tai tokia amzinai esu neissimiegojus, labiausiai laukiu to nesivertimo per galva viska suspet🙈
Meskutte parašė:
Tikrai ne;) bent jau dabar taip nemanau, nes tikrai ji gerai ismanau, tiesiog darbas kitame mieste ir kiekviena diena reikia vazineti🙈tai tokia amzinai esu neissimi…
na bent jau kol nepagimdėt, tikrai kažkiek namie pailsėsit pakaupsit jėgų naujagimiui