Bendrauti, plepėti, dalintis džiaugsmu ir klausimais mamoms, kurių mažyliai gims 2023 m. rugpjūčio mėnesį
2023 m. rugpjūčio mėnesio mažyliai 🌸 (Archyvas iki 2024.05.20)
Bendrauti, plepėti, dalintis džiaugsmu ir klausimais mamoms, kurių mažyliai gims 2023 m. rugpjūčio mėnesį
2023 m. rugpjūčio mėnesio mažyliai 🌸 (Archyvas iki 2024.05.20)
Timdi parašė:
Dabar pastėbėjau ir įdomu ar ir jūsų daro 🤔 siurblys siurbė namus ir maniškė sėdi žiūri užsidengia ausis rankom, vėl atsidengia, užsidengia vėl atsidengia 😀 čia nau…
maniškis ištisai taip daro jau kurį laiką 😂🤯
Mamos buvom pas kineze pas mus grupiniai uzsiemimai mankstinames 3 leliai. Šiandien gavosi tsip ,kad Tadas buvo vienas su kineze pirmas kartas. Prieš tai mankstinosi 3 leliukai. Ir visi klykia, cypia nesavo balsu. Čia taip turi buti jie turi klykti kaip skerdžiami. Tadas irgi pradžioj normaliai paskui paguldė ant kamuolio klykė cypė visas raudonas kinezei sakau gana aš negaliu ziuret. Atidave man vaika. Jai taip kiekviena karta nu ir eina peklon tada.
Meškutė2 parašė:
Mamos buvom pas kineze pas mus grupiniai uzsiemimai mankstinames 3 leliai. Šiandien gavosi tsip ,kad Tadas buvo vienas su kineze pirmas kartas. Prieš tai mankstinos…
maniškis, kai lankėme žiemą, irgi praktiškai praklykė visus užsiėmimus. jie rėkdami įsitempia,tad nėra praktiškai naudos iš tų mankštų ir masažų.. nebent persilauš.
Meškutė2 parašė:
Mamos buvom pas kineze pas mus grupiniai uzsiemimai mankstinames 3 leliai. Šiandien gavosi tsip ,kad Tadas buvo vienas su kineze pirmas kartas. Prieš tai mankstinos…
Mes privačiai einam, tai būna papyksta kai koks sunkesnis pratimas ar šiaip tą dieną nesportadienis. Bet labai faina trenerytė, jei mato, kad truputį įsismarkuoja, tai su žaisliukais sudomina arba panešioja ant rankų, pro langą pažiūri, nukreipia dėmesį, pailsi ir toliau atlieka pratimus.
Meškutė2 parašė:
Man dingo noras eit į mankšteles, kai taip klykia cypia lyg skerdykloj. Bet reikia kitaip nebus
Mes vakar irgi buvom pirmą kartą,tai mano vaikinas pradžioj apsparde kineziterapiaute,kad nelystu 🤭irgi pyko,bet taip nestipriai,tiesiog nepasitenkinimą reiškė taip,bet į galą jau lb išsiverke,tai tuo ir baigem mankštas..nes per rekimus,verkimus naudos nėra jokios.. žiūrėsim kaip toliau vyks😃
Meškutė2 parašė:
Man dingo noras eit į mankšteles, kai taip klykia cypia lyg skerdykloj. Bet reikia kitaip nebus
Mano draugė kinezė, tai sakė yra kelios kategorijos lelių. Vienus gali mamkštint kiek nori jiem viskas ok, kiti kaio tik taip aypalaiduoka kūną, kad pasodimt negali iškart griūna, tai irgi nieko nepadarysi per mankštas 😀 o trečia kaip mūsų ! Klykia, tamposi...bet jiem tikrai nieko neskauda!! Jiem tiesiog noras priešintis, typo nelįsk ir viskas 🤣🤣 tai manoji net namie kai rodžiau kaip reik sedėt tempia, stangino kojas ir rėkė 🫣 bet po biški po biški vis ramiau elgės kasdien kol pasodint išėjo ir pati va sėdasi! Va dabar patinka stovėt. Tai statoma leidžiasi, ropdint po mėnesio įtemptos kovos pralaužiau tik ir pavyksta jau paropinėt kartu. Taip kad tikrai baisiai skamba kai žviegia, bet tikrai ne iš skausmo 😁 tiesiog drama
mes irgi šiandien buvom mankštoje. turėjo būti masažas, bet kadangi atėjo dar viena mama su vaiku (kažkodėl užrašė tuo pačiu laiku, nors taip neturėjo būti), tai sukeitė. tai ta mergaitė ištisai verkė. Adomas pirmiausia žiūrėjo, kas čia vyksta, bet po to patempė lūpą ir į kompaniją verkimo.. 🤯🙈 šiaip tikrai jau būtų neverkęs, jei būtų buvęs vienas. tai šiek tiek liūdna ir pikta, kad taip išėjo. užtad užklausiau, kiek turėtų trukti užsiėmimas (nes aną savaitę abu užsiėmimai buvo labai trumpi), tai apie 30 min. tai šiandien tiek pagaliau ir buvo.
Faustaa parašė:
mes irgi šiandien buvom mankštoje. turėjo būti masažas, bet kadangi atėjo dar viena mama su vaiku (kažkodėl užrašė tuo pačiu laiku, nors taip neturėjo būti), tai su…
Mes irgi mankštuose dviese su kitu berniuku jam irgi 9mėn šiandien abu klykė su Tadu kuris garsiau kai paguldėm ant kamuoliu....