Timdi parašė:
Pas mane mergina ir taip su maistu nelabai draugavo, vos pamaitinsi, bet bent pienuką mėgo. Nežinau čia tik pas mane ar gal koks etapas? Kategoriškai pienui ne nei …
Kaip jūs laikotės su dviem mažiukais?
Timdi parašė:
Pas mane mergina ir taip su maistu nelabai draugavo, vos pamaitinsi, bet bent pienuką mėgo. Nežinau čia tik pas mane ar gal koks etapas? Kategoriškai pienui ne nei …
Kaip jūs laikotės su dviem mažiukais?
Timdi parašė:
Maniškė irgi pieno nebenori visai, kiša broliui 🙈 bet šiaip maistą valgo normaliai, tai kaip ir nedidelė problema pas mus dėl pieno.. nors dabar tai visa jo graužimas vėl užejo, viską kas po ranka pakliūna griaužia...
lututee parašė:
Kaip jūs laikotės su dviem mažiukais?![]()
![]()
Tikėjaus blogesnio scenarijaus, bet viskas visai gerai nes maniškė pirmoji, vaje koks sunkus leliukas buvo ir todleris dabar ji baisiai sunkus 😀 o va mažiukas tooooks ramus, tfu tfu tfu, kol kas tikrai ramus, geras berniukas. Dar ir vyras 4 mėnesius namie, tai labai lengvai viskas kol visi kartu 😀 bet jau kai vasarį grįš į darbą, tikiuos bus lengviau, nes pirmoji bus didesnė, bandysim eit į darželį pasipratint
o ir matau kad mažylis mėgsta vežimą, tai bus fainai jei nepasikeis tai ir važiuos jame. Kol kas nesigaikio sorendimo iškart du vienas po kito. O man pačiai gimdymas per valandą šitas, naktį prabudau ir nulėkiau į ligoninę ir per valandą jau lekiukas ant rankų ir atsistačiau daug greičiau nei po pirmo gimdymo 😀
Timdi parašė:
Tikėjaus blogesnio scenarijaus, bet viskas visai geraines maniškė pirmoji, vaje koks sunkus leliukas buvo ir todleris dabar ji baisiai sunkus 😀 o va mažiukas to…
Kaip gera girdėti
Timdi parašė:
Kas turit nevalgius vaikus, ką duodat valgyt? Kas pasiteisino? Maniškė, valgo tik makaronus, varšlėčiai, kiaušinienė noupkošės panai irgi pradeda atsibost…
Virtinikai, lietiniai blynai, bulviniai blynai, kepti/virti varškėčiai..
Meškutė2 parašė:
Mamos patarkit kur kreiptis, vyras rekia ant sūnaus aš ir kalbejau su juo ko tik nedariau...
Tai rėksnys yra 🤣 maniškis irgi rėkia. Bet mes visi trys rėkiam. Nu negerai negerai.. tiesiog jei vyras rėks,tai ir vaikas rėks.
Jei jau kreiptis,tai gal pas psichologą..🤔
Meškutė2 parašė:
Mamos patarkit kur kreiptis, vyras rekia ant sūnaus aš ir kalbejau su juo ko tik nedariau...
O dėl kokių dalykų rėkia?
Pukis_ parašė:
O dėl kokių dalykų rėkia?
Mažasis tranko galva. Į spinteles, grindis, kėdes. Aš suprantu dbr toks laikotarpis praeis. Isai rekia natrankyk galvos kiek galima....