Timdi parašė:
Oj kaip smagu! Senei jau atsirišo? Kaip laukiu aš
Nesenai,net nežinau..kelios savaitės gal atgal, kai pastebėjom kad viską kartoja,ar kad kelis žodžius jau sudeda aišku atsiriš ir jums!
Timdi parašė:
Oj kaip smagu! Senei jau atsirišo? Kaip laukiu aš
Nesenai,net nežinau..kelios savaitės gal atgal, kai pastebėjom kad viską kartoja,ar kad kelis žodžius jau sudeda aišku atsiriš ir jums!
lututee parašė:
Nesenai,net nežinau..kelios savaitės gal atgal, kai pastebėjom kad viską kartoja,ar kad kelis žodžius jau sudedaaišku atsiriš ir jums!
Oj kaip jau laukiu šito etapo !
Erika.J parašė:
Kiek laiko vaikams leidžiat žiūrėti tv?
Priklauso nuo situacijos. Dažniausiai išvis nejungiam tv, kartais kokį Gustavą įjungiam ar filmuką pusvalandžiui. Bet yra buvę ir ilgiau...
Erika.J parašė:
Kiek laiko vaikams leidžiat žiūrėti tv?
Specialiai jam tikrai nejungiam,bet kai patys žiūrim,nors žiūrim tikrai mažai,ar vyresni vaikai žiūri,tai tikrai neslepiam,bet kad būtų jis ten lb tuo tv susidomėjęs nėra..uzmeta akį kažkiek ir toliau eina savo reikalais..
Erika.J parašė:
Na maniškė dabar susidomėjo labai pakalikais tai dabar tik ateina į kambarį į rodo į tv kad įjungčiau. Tai galvoju kiek per dieną galėčiau leisti jai pasižiūrėt.…
Čia jau manau kiekvienos mamos sprendimas..😉
Erika.J parašė:
Na maniškė dabar susidomėjo labai pakalikais tai dabar tik ateina į kambarį į rodo į tv kad įjungčiau. Tai galvoju kiek per dieną galėčiau leisti jai pasižiūrėt.……
Sakyčiau,kad nei kiek.. jie dar maži ir pakalikai man atrodo,ne tas turinys dar tokiems.. mes nejungiam nieko specialiai. Kiek kokių žinių pamato. Bet kažkada per lrt labai džiūgavo pamatęs gyvūnus. Buvo laida apie laukinius gyvūnus. Bet tikrai nesėdi ir nežiūri..
Hmm, per dieną max 15 min. Ir tai ne filmukai kokie, o youtube daineles kelias paleidžiam. Pašoka, palinguoja ir užtenka. Kadangi darželį gauna dainelių ir jie ten šoka, tai ir namie pasiprašo. Tai per dieną tikrai ne daugiau 15 min būna. Manau tikrai dar per maži varvint akis
Sveikos, nesigaudau šitais dalykais, bet gal kuriai buvo ar zinot tiksliau 😀 Kai pastoviau su pirmu vaiku nuo pat pradžiu stovejau užimtumo tarnyboje iki pat dekreto. Kaip ir noretumem antro vaiko, bet galvoju ar gaučiau išmoka ta pačia ar jau reiketu iš naujo “užsidirbti” staža🤔