leliuke parašė:
Paracetamolio paros dozė 4mg, taip kad irgi nebijokit jo gert. Atsigulus nosis užsikemša, nes taip veikia gleivinė - atsipalaidavus ji padidėja, išburksta. Svarbu d…
Dėkui labai ❤️ vyrą ryt siųsiu nupirkt
leliuke parašė:
Paracetamolio paros dozė 4mg, taip kad irgi nebijokit jo gert. Atsigulus nosis užsikemša, nes taip veikia gleivinė - atsipalaidavus ji padidėja, išburksta. Svarbu d…
Dėkui labai ❤️ vyrą ryt siųsiu nupirkt
Mamukas777 parašė:
Niekaip mesuprantu, kodėl darbas turėtų duoti nemokamas atostogas jei aš jų norėsiu 17-18mėn, o darbe busiu parašius, kad grįšiu po 24mėn, tai kažkaip nesueina net …
Na cia niekas turbūt aiškiai ir neatsakys... Gi ši tvarka isigaliojo pries 3men, tai niekas dar nesusidure, neieskokit tiesios forumuose...klauskit sodroj
AgneseBass parašė:
Na cia niekas turbūt aiškiai ir neatsakys... Gi ši tvarka isigaliojo pries 3men, tai niekas dar nesusidure, neieskokit tiesios forumuose...klauskit sodroj
Sodroj irgi rekomenduoju per kelis kartus klaust skirtingų konsultančių, nes jos būna pačios nežino daug ko
Cavy parašė:
Labas, toks klausimas. Kur važiuosite Klp gimdyti?
Labas, na kol kas info neieškojau,bet kažkaip esu įsitikinusi,kad pas mus tik 1 vieta yra gimdymui . Gal klystu? Kadangi pirmąją dukrą gimdžiau Škotijoje,labai nenagrinėjau dar situacijos.
Wikoozie parašė:
Labas, na kol kas info neieškojau,bet kažkaip esu įsitikinusi,kad pas mus tik 1 vieta yra gimdymui. Gal klystu? Kadangi pirmąją dukrą gimdžiau Škotijoje,labai ne…
Čia apie jūririninkus kalbate? Aš ne Klaipėdietė, o tolimo rajono gyventoja, tai irgi nieko nei bum bum. Teks akis nuleidus pas ginę (važiuosiu į Klp) užklausti 🤭
Cavy parašė:
Čia apie jūririninkus kalbate? Aš ne Klaipėdietė, o tolimo rajono gyventoja, tai irgi nieko nei bum bum. Teks akis nuleidus pas ginę (važiuosiu į Klp) užklausti 🤭…
Sveiki. Iš kokio rajono jūs? Pas mus Kretingoje panaikino gimdymo skyrių tai irgi į KLP važiuosiu gimdyti.
Cavy parašė:
Čia apie jūririninkus kalbate? Aš ne Klaipėdietė, o tolimo rajono gyventoja, tai irgi nieko nei bum bum. Teks akis nuleidus pas ginę (važiuosiu į Klp) užklausti 🤭…
Na mano žiniomos tik ten gimdymo skyrius. Gal aš nesusipažinusi,nežinau. Bet kiek mano ginekologė informavo,tai gimdo moterys įprastai čia, nebent yra kitokių norų arba spec poreikiai. Tarkim,jei moteriai skirtas insulinas,tai kažką minėjo,kad tik Kaune galima gimdyti. Čia jau specializuotas skyrius matomai. Šiaip,pamenu mano kolegė karantino metu pati buvo užsikepusi,ir vyko gimdyti į Kauno Krikščioniškuosius gimdymo namus,ar kaip tiksliai vadinasi jie. Tuo metu ten buvo galimybė gimdyme dalyvauti ir vyrui.
O aš dabar tiesiog ne į temą. Kažkaip susimąsčiau,kaip atrodys mano nusileidimai pasivaikščiojimams su mažyliu iš 4 aukšto
. Gal kurios neseniai praaugi ore vaikučius ar vis dar stumdote su vežimėliais panašioje situacijoje? Kokie išbandyti vežimėliai yra pasiteisinę? Nešvaistysiu pinigų naujam, brangiam vežimėliui. Pirmąjį dėvėtą ir Max iki 250e. Bet nuo modelių sukasi galva. Nieko nenutuokia,ką geriausia iš praktikos pasirinkti šiai dienai
.
Wikoozie parašė:
Na mano žiniomos tik ten gimdymo skyrius. Gal aš nesusipažinusi,nežinau. Bet kiek mano ginekologė informavo,tai gimdo moterys įprastai čia, nebent yra kitokių norų …
Wikoozie parašė:
Na mano žiniomos tik ten gimdymo skyrius. Gal aš nesusipažinusi,nežinau. Bet kiek mano ginekologė informavo,tai gimdo moterys įprastai čia, nebent yra kitokių norų …
Kauko klinikos skaitosi 3lygio gydymo įstaiga, dėl to su insulinu tik ten ir Santaros tinka. O Klaipėda tik antras lygia yra.