Dyai parašė:
O šeip pradėjot dėtis (planuotis, pirkti) ko reikės tiek ligoninei, tiek namie po gimimo?![]()
Man kažkaip nesinori skubėti su pirkiniais. Pradėsiu visko ieškoti kai išeisiu atostogauti. 😅
Dyai parašė:
O šeip pradėjot dėtis (planuotis, pirkti) ko reikės tiek ligoninei, tiek namie po gimimo?![]()
Man kažkaip nesinori skubėti su pirkiniais. Pradėsiu visko ieškoti kai išeisiu atostogauti. 😅
Man ir kazkaip nesinori skubeti pirkti kad ir jau arteja pusiaukele nestumo vistiek atrodo truputuka ankstoka
nors turim du daiktus, bet del to, kad atidave drauge, tad paemiau, kad kitiem neisdalintu 😁
O kitka pirkt pradesiu po atostogu grizus is Lt, jau bus beveik 30sav,tai ir po truputi desiu kraiteli
Dbr ziurineju ko noriu tiksliai ir issisaugau
Dyai parašė:
Aš dar nieko realiai neturiu, nelabai ir skubu, žiūrinėju, mąstau, dėliojuos, bet pirkt neskubu, nežinau, tikriausiai atostogaut išėjus pradėsiu rimčiau
Mes tai nieko dar nenupirkę. Vežimą tik nusižiūrėjau, važiuosim apžiūrėt. Jei tiks tai ir pirksim. O visą kitą pradėsiu pirkt išėjus į dekretą,laisvo laiko kai bus daugiau🙂 su pirmais dviem vaikais irgi neskubėjau. Viską visada spėsi, gerai kad nėštumas trunka netrumpai🙂
O as pradejau nuo antro galo 🙈 nusipirkau maitinimo kedute 😂 vezimo irgi nebegausiu, nes pussesere pranese, kad laukiasi 💗 tai esu ir vezimo paieskose dabar ;) is pirmo vaiko liko tik lovele, nes labai patiko tai buvau pasilikusi 😂🙈 tik galvoju perdazyt baltai, nes rudos spalvos, prie interjiero dabar netiktu nusipirkau pora sliauztiniu jau. Vezima planuoju vistiek pirkti toki pati kaip pussesere butu davusi. Tik pazystama pardavines toki vezima, tai subalamutino, kiek apziurejau, tai fainas, kad aukstas irgi, tik lopsys man biski nepatinka nes toks keturkampiskas. Gal kuri esat susidurusios su cosatto firmos vezimeliais?
NeverJur parašė:
Aš irgi nieko nepirkau dar, tik pradėjau žvalgytis vežimo. Man viskas nauja, kol kas atrodo kosmosas, kaip viską susigaudyti ko tiksliai reiktų. Penktadienį jau laukiu antro echo, gal bent lytį bandys spėti, nes dabar net neaišku ko žvalgytis.
Dyai parašė:
Dar nieko nenusipirkus, bet pazymejus ko noresiu ir reikia, bet manau jau ant dienu kombinezona nupirksiu nes gera kaina pasitaike. jai matysiu rubeli koki su gera kaina, tai jau imsiu. O visa visa kita is daiktu, tai planuoju isigyti, kai gausiu dekretinus...ir tai galvoju, kad neispirktu, nes labai greitai gerus daiktus isperka. Ir tase i gimdyma paruosiu, kai iseisiu i dekreta, nes jau toks terminas bus, kad reikia buti pasiruosius viskam.
Šiandien kai kur yra taikomos nuolaidos vaikų gynimo dienos proga, mūsų vežimui vienoj pardėj taiko 20%, tai realiai sutaupytumę 200eur., taip gundausi pirkti, bet kažkaip nežinau...Bijau skubėti ir plius, mes jį apžiūrinėjom Kaune, bet tąkart taip ne visai rimtai (nors patiko iškart prisilietus), skubiai reikia į Vilnių į Nordbaby man šiandien