Aija parašė:
Šiaip kiek yra tekę ką pažiūrėt, tai kokybė tikrai neįspūdinga, tad va įdomu ar viskas ten prastoka ar tik kaip pataikai nes kažkaip vasarai reik man kokių šortų…
As sortus pirkau is rezerver kaip siandien uzsidejau i pajuri
Aija parašė:
Šiaip kiek yra tekę ką pažiūrėt, tai kokybė tikrai neįspūdinga, tad va įdomu ar viskas ten prastoka ar tik kaip pataikai nes kažkaip vasarai reik man kokių šortų…
As sortus pirkau is rezerver kaip siandien uzsidejau i pajuri
Persikutee parašė:
Sveikos, gal žinot ir galit parekomenduoti gerą oftamologą akių gydytoją Kaune? reikia, kad nuodugniai ištirtų akių dugną, nes turi spręsti ar pati galėsiu gimdyt…
Ar gydytojas siunčia tirtis kazkas yra su regėjimu ar visoms priklauso šitas tyrimas?
Šmakalytė parašė:
Ar yra gerianciu aspirin cardio? Iki kokios savaites sake saugu ji vartoti? Jei neklystu 32 sake, bet tikrai nesu garantuota.
O kodel geriate aspirina? Gydytojas liepė? Aš nieko nenaudoju tai idomu viskas, gal irgi reikia.
NestukeSandra parašė:
Ar gydytojas siunčia tirtis kazkas yra su regėjimu ar visoms priklauso šitas tyrimas?
Mano ginė sakė jei prastai matai tai eik. Bet šiaip nesiuntė.
NestukeSandra parašė:
Na man tik pasitikrinti, nes paauglystėje turėjau dėmė ir žaizdeles akių dugne, ir nuo pat vaikystės didelė trumparegystė ir astigmatizmas, plius išplonėjusios tinklainės. Dėlto reikia pasitikrinti, ar viskas gerai. Nes pavyzdžiui paauglystėje prieš +-10 metų sakė, kad: jau tu vaikeli pati gimdyti negalėsi su tokiom indikacijom. Tai, bet kiek girdėjau daug kas keitėsi. Gal jau galima ir jokių blogybių nenutiks🙈🤣 tai žodžiu, čia dėl savęs tik pasitikrint ar dar yra išlikusios tos žaizdelės 🙈
Cavy parašė:
Mano mergina labai aktyvi. Nepamiegosi nė per kur. Šiandien pirmą kartą pajutau, kad iškart dvejose pusėse makalavos vadinasi vartaliojasi kaip jai patogu 🤭 vėliau …
Maniškė irgi labai aktyvi. Toks vaizdas, kad ji ištįsai duodasi ir nemiega visai aš susiruošiu miegoti, tai ji nuo 10val.vakaro išvis pasiunta,anądien 4val. ryto net pabudau nuo jos spardymosi 🤭 boksininkė sakom gal bus
NestukeSandra parašė:
O kodel geriate aspirina? Gydytojas liepė? Aš nieko nenaudoju tai idomu viskas, gal irgi reikia.
Jei gydytoja nieko nesakė, vadinas, nereikia kiekviena geriam dėl tam tikrų priežasčių, man pvz.išrašė, kad trombai nesusidarytų, turiu bėdų su širdim
Na ką, pabuvojom su jaunevedžiais bažnyčioje ir į vežimėlio paieškas. Atseit paieškas, pas pirmus nuvažiavom ir pasiėmėm 🤭 Camarelo ZEO 3in1. Tikrai labai geros būklės. Dar vonele ir vystymo lentą gavom dovanų. Tai labai fainiai. Tik nemažai velnias vietos užima. Gerai, kad už 5km močiutės butas, tai sportinuko dalį iškart ten vešim. O kėdutė bus mašinoj, tai super.
Aspirina as geriu, del per pirma nestuma buvusios preklamsijos. ;) as eisiu vizitui pas daktare birzelio 22 diena, tai reikes paklausti iki kada cia ji saugu gerti
Dar klausimelis, kelinta savaite planuojate eiti papildomam skanui, nes kaip suprantu be gimdymo realiai jo nebebus jei viskas gerai tai idomu kada butu tikslinga.
Jau po biski perkaliojuos rubelius, ir siandien tik susimasciau, kaip as jau laukiu to mazo zmogucio, kada gales vel rengti tais mazais rubeliais 💙
Šmakalytė parašė:
Aspirina as geriu, del per pirma nestuma buvusios preklamsijos. ;) as eisiu vizitui pas daktare birzelio 22 diena, tai reikes paklausti iki kada cia ji saugu gert…
Mes buvom gegužės 19d, tai sakė dar atvykti scanui po 2mėn. Už savaitės važiuosiu papildomai trumpam gimdos kaklelį matuoti vėl.
Šmakalytė parašė:
Aspirina as geriu, del per pirma nestuma buvusios preklamsijos. ;) as eisiu vizitui pas daktare birzelio 22 diena, tai reikes paklausti iki kada cia ji saugu gert…
Aš birželio 28 dieną važiuoju, turėsiu echo vėl🥰 paskui dar irgi prieš pabaigą tai tikrai bus, nebent dar tarpe kada vėl sakys pasirodyt