Aija parašė:
Ai, pas mus tai namie nei šalta, nei šilta, "tik" 28🤣 noris tik gulėt po vėjeliu ir nieko neveikt
Ojoj,klaipedoj lijo gal 3val. Tai gaivus oras :)))kaip dziaugiuosi!
Aija parašė:
Ai, pas mus tai namie nei šalta, nei šilta, "tik" 28🤣 noris tik gulėt po vėjeliu ir nieko neveikt
Aš tai kažkaip džiaugiuosi savo svoriu, bent jau kol kas Mergytė mano auga, o svoris taip greit nekyla - nes vis dar nuolatos pykina. Gyvenu tik vaisiais, daržovėmis, ai dar viskas kas su mėta susiję palengvina gyvenimą. Nuo mėsos pykina, varškės neatsimenu kada normaliai valgiau
Wikoozie parašė:
Mažeikiuose siandien irgi gaivu. buvo gera, kol nepradejau pietu gaminti 🤦♀️
Aš pirmagimį auginau tokiu metu, kai niekas iš pažįstamų nesilaukė, todėl labai smagi buvo Vilniaus mamų grupė Bendravom, dalinomės, iki kol į darbus grįžom po dekretų. Paskui jau kiekviena savo reikaluose paskendo. Su antruoju labai pasisekė, nes persikraustėm į Gulbinėlius ir ten gatvėj bent keli panašaus amžiaus vaikai augo. Niekada nebuvo liūdna. Šiuo metu irgi yra pora besilaukiančių kaimynių, bet dar nesusibendravom kažkaip. Bet kas čia klausė, nepamenu, iki mūsų nuo Riešės netoli ;)
Šmakalytė parašė:
Mažeikiuose siandien irgi gaivu. buvo gera, kol nepradejau pietu gaminti 🤦♀️
O tai gal ir pas mane atpūs į vakara tą lietutį 🤭
Aš jau viską turiu susipirkusi, lagaminus į ligoninę irgi jau pasiruošus. Nes jau jaučiu, kad beveik nebepakrutu, didžiausias darbas namus apsieiti, dulkes nuvalau, išsisiurbiu ir išsiplaunu per keturias plius minus valandas, kas anksčiau būdavo max 2😭 o dabar su prisėdimais su pasiilsėjimais, tai kažkaip viską anksčiau susipirkau, kad paskui, jei nepajėgsiu, kad likčiau tik gulėt🤣 tai va gavau paskutines siuntas šiandien, tai jau pradėjau dėliotis komodą, atrodo, kas čia tokio, o po vieno stalčiaus, dar net rūbelių lankstyti nepradėjus jau pavargau🤣😄
Persikutee parašė:
Aš jau viską turiu susipirkusi, lagaminus į ligoninę irgi jau pasiruošus. Nes jau jaučiu, kad beveik nebepakrutu, didžiausias darbas namus apsieiti, dulkes nuvalau,…
Čia Ikea komoda?
Aija parašė:
Čia Ikea komoda?
Ne, pirkome iš vaikų pasaulio visą komplektą spintą, komodą ir lovytę🤗 labai viskas patogu, ir išmatavimai tiko idealiai, nes pasidarėm apie 6kv kambarį kūdikiui, tai visus tris baldelius sunkiai sutalpintumėm, o čia radom idealius išmatavimus, ir dar normaliai kambariuko liko🤗
Kažkaip suaktyvėjusių padaugėjo, nespėju skaityti 🤭👍
Aš irgi barbė devyndarbė nemoku ką pradėjau pabaigti.
Po biškelį dedu daiktus į lovytę tašei. Komodą jau susidėliojau (užpirkau dar, nes mažai rūbelių kažkaip). Vyras jau padarė spintą, tai iš koridoriaus vis po truputį matuojuos, dėliojuos savo rūbus, kažką atsirenku į ką gal dar ilysiu. Ir valgyt pradėta gaminti ir paralynes išsitraukiau iš sofos svetainėj, perkelsiu į spintą, kuri atlaisvėjo antram aukšte. Žodžiu, viską pradėjau, nieko dar neužbaigiau 🤯🤣 na, bet, kai pradėta nori nenori teks pabaigti, tai gal ir gerai 😜🍉 pirmam aukšte kondicionierių įsijungiau, tai gyvent įmanoma. Nes antram irgi gal 28 šilumos, tai vaje vaje naktelė buvo...