mixutelis parašė:
Tai kaip ten su tuo kugeliu? Gal kam gimdymą paskatint?😆🙈 taaaaaaip svajojau jau savaitę, išsikepiau, bandysiu nepersivalgyt ir nepagimdyt😄🙈
Nepadejo man tie kugeliai:D...
mixutelis parašė:
Tai kaip ten su tuo kugeliu? Gal kam gimdymą paskatint?😆🙈 taaaaaaip svajojau jau savaitę, išsikepiau, bandysiu nepersivalgyt ir nepagimdyt😄🙈
Nepadejo man tie kugeliai:D...
mixutelis parašė:
Aš kugelį dabar bijau valgyti, po kitų merginų patirčių🙈😂
mixutelis parašė:
Valgiau taip pat vakar ir užvakar - nieko neatsitiko tik laabai skanu buvo.😂😂 Skanaus
NeverJur parašė:
Tik aš ją nemokamai parsisiunčiau, tai mokėti tikrai neverta.
Gal galite persiųsti į el.pasta? [email protected]
Nes čia nesimato 🤷🏻♀️
lidaba parašė:
Vilnietės, kur renkatės gimdyti? 🤔
Lygiai taip pat. Šiuo metu nusprendę VGN, jei nebus jokių kitų indikacijų pasirinkti Santaras.
Aija parašė:
Kad duotų man kas tas 5-7 valandassu bendroj sumoj apie 3-4 val.gaunas pamiegu per naktį
![]()
Tai kad ten užsienietiškas supportas, neturiu aš kantrybes šiuo laikotarpiu su jais kapotis, vis tiek atgal siust reiks. Radau megoje paskutini vieneta to megztinuko, tai ta preke išsiusiu atgal, o megztinuka vaziuosiu i vieta nusipirkt, bala nemate..
mixutelis parašė:
Nieko, dar ramiai, matot, man kūgelis tik po savaitės sureagavo🤣
lidaba parašė:
Vilnietės, kur renkatės gimdyti? 🤔
Ilgai galvojau kur. Rinkausi tarp Santaros ir VGN. Kolkas pasirinkimas VGN, nebent kažkas nutiks prieš gimdymą, tuomet Santaros.
Iš pradžių galvojau iškart Santaros, bet daug girdėjau iš pažįstamų, kad tenais keliauja moterys su indikacijomis, o jei tokiu neturi ir gimdysi tenais- mažai gausi dėmesio. Viena pažįstama net anesteziologo neprisišaukė, kadangi tuo metu buvo labai daug gimdyvių su komplikacijomis. Tad teko gimdyti be jokių nuskausminamųjų ir gavo laaabai mažai dėmesio tiek gimdymo, tiek po gimdymo.
O VGN į visas žiuri vienodai. Aišku, čia sėkmės reikalas pas kokius daktarus papulsi. Labai viliuosi, kad visos papulsime i geras rankas 😊
Aija parašė:
Nieko, dar ramiai, matot, man kūgelis tik po savaitės sureagavo🤣
Sujuokinot. Galėtų man dar 3 savaitėles užrempti, o tada jau suveikti😄😄👌
Ačiū visoms, buvo tikrai skanu! Aišku, rūgštys neišvengiamai sukilo, bet nėra nieko, ko nepataisytų Borjomis🤣🤌