Viksie parašė:
Sveikinimai didžiausi 😇 baltas pavydas, nors ką tik pačiai pasišalino gleivių kamštis 🥳 tai jau namuos strakalioju iš džiaugsmo 😁 lauksim tolimesnių veiksmų kas čia…
Aciu!labai lauksim jusu naujienu:))))
Viksie parašė:
Sveikinimai didžiausi 😇 baltas pavydas, nors ką tik pačiai pasišalino gleivių kamštis 🥳 tai jau namuos strakalioju iš džiaugsmo 😁 lauksim tolimesnių veiksmų kas čia…
Aciu!labai lauksim jusu naujienu:))))
3kitten parašė:
Po 8 val gimdykloje, deja, bet namuose be rezultato. Fiksavo normalius saremius kas 4-5 min, atsidarymas tik 1,5 cm. Labai sunki naktis, saremiai jau nejuokingi buv…
As ir atvaziavau su 1.5. Bet man po silto duso kas 5min, ir paskui kas 3min suaktyvejo saremiai. O tada jaau supratau ,kad pipiec
Mažytė 2015 parašė:
Sveikos, reikia patarimo, lipdama iš masinos pajutau kaip sušlapo triusikeliai lyg truputis vandenu butu išbege taip ir nesupratau ar vandenis ar kas cia, nei sarem…
Man buvomisskyru.dar ties uzpakaliu tai toks.bajeris,kad suprakaituodavo kai karsta
mixutelis parašė:
Aš tai apie miegą vaiko pradedu galvoti. Gal kuri su ankstesniais leliukais naudojot miegmaišiukus? Ar pasiteisino? Su pirmu neturėjom, perlenkta kaldryte klodavom,…
Naudojau, labai patogu. Vel nupirkau, nei nusispardo, nei ant veido neuzsimes, ramiau taip 😊
mixutelis parašė:
Aš tai apie miegą vaiko pradedu galvoti. Gal kuri su ankstesniais leliukais naudojot miegmaišiukus? Ar pasiteisino? Su pirmu neturėjom, perlenkta kaldryte klodavom,…
Aš turiu užsegamus per pečius, kaip šliaužtus. Tai bandysiu sakiau, jei matysiu, kad nesąmonė imsim pleduką.
Deisė parašė:
Naudojau, labai patogu. Vel nupirkau, nei nusispardo, nei ant veido neuzsimes, ramiau taip 😊
O kiek Tog naudojat? Galvoju pirkti 2.5 ar 3🤔
E.neste parašė:
Mane siandien paruosiamieji isgasdino, jau buvau nusiteikusi, kad reikes vykti i priimamaji. Visos mintys sukosi ne apie pati gimdyma, o apie pirmagime. Tokios keis…
Vaje vaje kaip suprantu! Mane irgi įvairios mintys ir jausmai aplanko. Leliukas planuotas, labai lauktas, bet vistiek liūdna, kai pagalvoju kad reiks dėmesį dalint ir daug dalykų keisis. Aišku, su laiku viskas bus tik geriau, bet kolkas neramu.
mixutelis parašė:
Labai pasiteisino miegmaišiukas!
Wikoozie parašė:
Viskas moteros!!!! Turiu savo deimanta:))) 6val buvau ligoninej,o pries 15 jau laikiau rankose. Nesitikejau,kad man viskqs taip greit. Akuseres irgi nesitikejo,saun…
Sveikinimai! 🥰🥰