gabytenevins parašė:
Išsiunčiau 🥰
Gal galetumete ir man atsiusti knyga? [email protected]
gabytenevins parašė:
Išsiunčiau 🥰
Cavy parašė:
Pagal programėlę manoji miega 12-13h per parą.
Kiek miegate naktį ir kiek dieną ?
Juste.J parašė:
Kiek miegate naktį ir kiek dieną ?
Naktį apie 10(nuo 22 iki 8), dieną 2 ar 3 val (3miegai).
Jei jūsų dieną miega ilgiau, tai matyt už tai naktį trumpiau.
Cavy parašė:
Naktį apie 10(nuo 22 iki 8), dieną 2 ar 3 val (3miegai).
Jei jūsų dieną miega ilgiau, tai matyt už tai naktį trumpiau.
Na dieną mes turim 4 miegus, po 1h, bandžiau visaip ir žadint, neleist ilgai miegot, bet tiesiog iki sekančio miego vėl neatlaiko, vėl nori miegot.
Juste.J parašė:
Labas merginos!
Sakykit ar mes vieni tokie ar dar yra labai prastai miegančių mažiukų?
Maniškis irgi prastai miega. Bet ir naktį ir dieną. Eina miegot apie 20 vakaro, keliasi tarp 4-6 ryto 😖 Nakties metu keliasi 2-3 kartus. Nors yra buvę vientinių atvejų, kai visą naktį be prabudimo išmiegojo O dienos miegai irgi trumpi po 30min. Gaunasi po kokius 4-5 dienos miegus. Retas atvejis, kad 3 dienos miegai būtų 🙄
Merginos, Jūsų vaikų miegai man kaip iš pasakos🤣 mano ponulis diena miega 2 miegus. Apie 10val ~30min, tada pietų miegas 13val jau priklauso kur, jeigu lauke tai ~1,5val , jeigu namie ~30min. Ir viskas! Toliau jau 20val prausiamės, valgom pienuką ir migdomės. Užmiega apie 20.30 -21val ir tada bunda kas 1-1,5val, žindau. Taip visą mielą naktį iki 7 val ryto. 7 val ryte prasideda mūsų diena. Ir taip jau gyvenam 3 mėnesius. Pradžioj galvojau augimo šuolis, tada regresas, tada dantys, dabar vėl gal regresas🤦🤣 miego trūkumas didžiulis. Vis save guodžiu,kad juk kažkada praeis ir viskas bus geriau.
Juste.J parašė:
Na dieną mes turim 4 miegus, po 1h, bandžiau visaip ir žadint, neleist ilgai miegot, bet tiesiog iki sekančio miego vėl neatlaiko, vėl nori miegot.
Visi skirtingi, gal vaikui taip susidėliojo režimas tiesiog 🙄
Maniske miega nuo 21val iki 8val su vienu prabudimu, tada pries 11 pusvalanduka pamiega, 13.20 uzmiega ir miega 2.5val, bet vezime balkone, nezinau, kaip bus, kai susils 🫢🫢 ir tada apie 18val dar pusvalanduka miega 🙂 tai diena du miegai po pusvalanduka ir vienas ilgas gaunasi 🙂
bum-bum parašė:
Išsiunčiau 🥰