MiegaIiuke parašė:
Musu ir krikstynos prauze, visko buvo, bet palyginus tikrai ir kitaip nesitikejau vertinu 10 is 10 balu
Va kokia visa jau panelė 🥳👍🏻
MiegaIiuke parašė:
Musu ir krikstynos prauze, visko buvo, bet palyginus tikrai ir kitaip nesitikejau vertinu 10 is 10 balu
Cavy parašė:
Aš klausimą dėl valgymo turiu. Tų, kurių valgo patys kiek ilgai procesas trunka?
Mano valgo tik pati, tai valgo tada kai ir mes valgom, nu tai užtrunkam apie 30min, bet jei matau, kad tik mėto, tai paimu ir duodu pieno 👍 aišku ji valgo laaaabai nedaug, bet svarbu bent kažkas patenka į burną 🤣
O yra tokių, kurios neduoda patiem? Aš jei gabaliukais, tai paduodu, bet ji labiau traiško nei valgo, o košė ir visa kita tai no no, nes ne tik dėl tvarkos, bet ir dėl jos nevalgymo neduodu, taip tik 5 kąsnius suvalgo, tai jei pati valgytų, išvis nieko neįdėtų turbūt, bet galvoju pradėt pratint vis tiek reikia
Aija parašė:
O yra tokių, kurios neduoda patiem? Aš jei gabaliukais, tai paduodu, bet ji labiau traiško nei valgo, o košė ir visa kita tai no no, nes ne tik dėl tvarkos, bet ir …
As neduodu 😄 nu kokiu silauogiu tai padedu, bet siaip pati visada maitinu, labiausiai del netvarkos 🙂
Aija parašė:
O yra tokių, kurios neduoda patiem? Aš jei gabaliukais, tai paduodu, bet ji labiau traiško nei valgo, o košė ir visa kita tai no no, nes ne tik dėl tvarkos, bet ir …
Aš irgi dar pačiam neduodu, irgi dėl tvarkos ir jei pačiam duočiau tai liktų nevalgęs ir piktas būtų pastoviai.
Aija parašė:
As dazniausia trinu ir duodu pati.Nu neturiu kantrybes tiek vaika praust, perengt ir grindis kedute valyt.Paciai duodu kukuruzas, uogos....Ir dar daug ka trinu...mamuko kosiu uzsipirkus, jas pabaigsiu eisim jau is bendro skyriaus...
Cavy parašė:
Aciu, nu dar jau tikrai zmogutis.Nors dar mazute...drauges sunus 6men sveria 8kg o ji 10men 🤣
Aija parašė:
Nėjos pusbrolis panašiai, 6mėn.svėrė 7,3kg., o Nėjutė va 10mėn.tiek tik sveria🤣
Tai manoji aplenkė jūsiškes, vilkomės kartu su jumis su mažu svoriu. Buvom patikroj tai 72cm 8,9kg nu, bet ir kemša 🤦🏻♀️😀😀😀
Aš košes pati maitini, ji pati užkandžius, bet jei smulkiau tai po truputį duoti reikia.
Lapkritinukuose jau yra kas cielas kulšes kemša 😀 o mums va blyneliai nepaėjo, nepatiko jai kramtyt, prisikimšt košės daug greičiau 🤭
Kaip sekasi plauti galvas, na, jei naudojat šampūną kažkokį(skalavimas ir t.t)? Nu joptararai, vonioje paguldžiau, šnekinau, o kai paleido kakarinę 🤦🏻♀️ tai spiegiančiai išskalavau galvą kuo greičiau, net vyras atėjo į pagalbą pašnekinti. Nori sėdėti arba labiau dabar jau stovėti įsikibus ir niekaip kitaip 🤔