rutoskinas parašė:
Salia batu temos, bet pasidalinsiu - siandien maximoj nupirkau knito salmuka uz 15€, gal kam pravers 🙂
Zieminis čia? Gal matėt ar yra su kasmyru tu?
rutoskinas parašė:
Salia batu temos, bet pasidalinsiu - siandien maximoj nupirkau knito salmuka uz 15€, gal kam pravers 🙂
rutoskinas parašė:
Ir kokiame mieste jus?
NestukeSandra parašė:
Ir kokiame mieste jus?
Buvo ir pas mus kiek didesnėje maximoje. Tai manau visose bus, kur bent kiek pirštinių, rūbų kabo.
NestukeSandra parašė:
Zinokit, nemaciau 🙂 cia zieminis, dar vakar grizus pasitikrinau knito puslapy tai ten 29.99€, vinted ziuriu nauji irgi po 23-25€ ideti pardavimui 🙂 is Panevezio 🙂
gabytenevins parašė:
Aš pirkau vinted biomecanics basutes (nes skrendam atostogų), o rudeniui paėmiau taip pat per vinted tiesiog, kad užkulnis tvirtas būtų, nes dar nevaikšto, bet nega…
Kiek didesnius ėmėt žiemai? Jau kaip ir išsirinkau, bet pradėjau galvoti ar 1cm ne per mažai iki žiemos 🤔
AkVilke parašė:
Kokius batukus žadat pirkti? Daug kur giria tuos bobux, bet nepigūs jie. Ar svarbu, kad pirmieji batukai labai kokybiški būtų? Iš vienos pusės norisi kokybiškų, bet…
Aš nupirkau Ecco Nėjai bet aš esu tokios nuomonės, kad nesvarbu tai pirmieji, antrieji ar paskutinieji batukai, visi jie turi būti patogūs ir kokybiški Na, net ir mum suaugusiem tikrai nepatogi tarkim avalynė kelia diskomfortą, o su patogiais batais kur kas maloniau vaikščiot
Cavy parašė:
Kiek didesnius ėmėt žiemai? Jau kaip ir išsirinkau, bet pradėjau galvoti ar 1cm ne per mažai iki žiemos 🤔
Per mažai, batukam apskritai reikia bent 1-1,5cm.palikt kojqi judėt, negali būt tik tik o iki žiemos dar ir laiko yra ;)
Cavy parašė:
Čia rudeniui ėmiau, dabar dėti kai grįšim, nes jie nėra su kailiu viduj, tai ėmiau tokį pat dydį kaip ir biomecanics, ne didesnį, nes ir taip vietos dar lieka ☺️ žiemai matysiu pagal tai ar jau vaikščios ar ne ☺️
gabytenevins parašė:
Čia rudeniui ėmiau, dabar dėti kai grįšim, nes jie nėra su kailiu viduj, tai ėmiau tokį pat dydį kaip ir biomecanics, ne didesnį, nes ir taip vietos dar lieka ☺️ ži…
Pamenu lygtai rašėt, kad ėjot išsimatuot kojytę ir tada pirkot batukus, kur tą primatavimą darėt gal pasidalinsit? 😀 kainelė batų graži, tai nesinori su dydžiu prašaut... 😀
Mano jau kelios dienos jai kliutis per zingsni tai paleidzia atsargei ir zengia ta zinksni pvz nuo lovos stalas...ar nuo lovos zaislu deze...del kepuriu tai pernsi turejau salmuka merinos lb patenkinta buvau, siemet jsu pirkom kedute ir dar cekio neisnaudojom tai nordbaby pirkom salmuka ziemai.Dar su batukais susilaikau , bet panasu reik eit iki akropolio ir rinktis bent rudeninius dar
Vaikščiojimo pažanga ne tokia greita kaip su kitais aspektais(šliaužimu, ropojimu). Ilgokai truko, nuo atsistojimo ir vaikščiojimo įsikibus į daug drąsesnius žingsnius. Nukeliauja jau po porą metrų ir daugiau aišku, jei žaislų po kojom neprisimėčiojusi 😊👏🏻 bet atsargumas yra, dar kolkas stengiasi nueiti nuo kliūties iki kliūties. Iki visiško savarankiško vaikščiojimo dar laiko reikia ☺️