2023.09.28 19:12 (prieš 2 mėn.)
Gaga parašė:
Nu bet Jūs ir saunuole. Kaip susitvarkot su tiek vaiku🙂 pas man dukra 8 metu ir maziukas , jau atrodo kartais buna sunku nes demesio abiem reikia. O cia su 4 . Buna…
Aš visada svajojau turėt tris vaikus, svajonės išsipildė su kaupu
sunkiausia man buvo su pirmu, nes nemokėjau patenkint savo poreikių, susimažint lūkesčių ir kardinaliai viskas pasikeitė(buvau studnetė ir va staiga vaikas), prasidėjo panikos atakos ir pan. Tik dabar suprantu kodėl
todėl ir tarpas toks didelis tarp pirmo ir kitų. Tai dabar susimažinau lūkesčius, aišku nervina netvarka bet jei nervinsiuos ar nersiuos iš kailio susitvarkydama, būsiu pervargus pikta ir pan, tai užsimerkiu jei dulkių kamuoliukų matau, ar rūbai vaikų išmėtyti, ar langai nevalyti, kartais ir virtuvėj nespėju kažko, arba vyras sutvarko ar paauglio paprašau
5metis padeda. Labai jie visi myli tą mažiuką broliuką
mažieji daržely būna iki pietų tik, 3metė tik dar pratinasi nors visai gerai jai ten, o beveik 6metis tai nemiega pietų jau nuo 4metų. Jei jau chaosas einam į lauką visi
parke daug praleidžiam. 3metė miega su vyru ar su mažiuku. Kažkaip sukames, būna ir sunkesnių momentų būna lengvesnių
jei kada tektų sudalyvaut Lūšis.lt tokia suasmeninta erdvė savęs pažinimui tai rekomenduoju
visus žindžiau po 2metus, karts pakišu papą ir guliu kartu. Dabar mažasis soskę pradėjo imt ir užmiega tik su soske, vėl man nauja patirtis
nes visi kiti be jų užaugo
žodžiu iššūkių reikalų kur ką nuvest tikrai į valias, būreliu sužiūrėt, sveikatas:))