Erika RO parašė:
Sveikos . Ar yra musu grupelej turinciu migrena ?
Turiu 🤯 Priepolio metu stengiuosi gerti daug vandens, tada jau nebedarbinga būnu, kadangi migrena su aura 🤦♀️ i lovą ir miegot tik tada
Erika RO parašė:
Turiu 🤯 Priepolio metu stengiuosi gerti daug vandens, tada jau nebedarbinga būnu, kadangi migrena su aura 🤦♀️ i lovą ir miegot tik tada
Erika RO parašė:
Labas, turiu stiprią 🥵
mante0805 parašė:
Eina sau... Merginos kaip jus isgyvenat ja? Juk vaitai tik paracitamolis rekomenduojamas 😱
Man asmeniškai leista gerti receptinius vaistus - naratriptanus. Su protu labai, be abejo. Bet skandinavų medikai pripažįsta juos saugiais. 😶 Dabar jau geriau. Prieš 2 sav kasdien taškė priepuoliai..
upe2023 parašė:
Man asmeniškai leista gerti receptinius vaistus - naratriptanus. Su protu labai, be abejo. Bet skandinavų medikai pripažįsta juos saugiais. 😶 Dabar jau geriau. Prie…
Laikykites ❤️
Berods šioje temoje anksčiau rašiau, kad vaistininkai leidžia nėštumo metu naudoti homeopatinį Sedatif (miegui, nerimui). Tai šiandien gydytoja pasakė nenaudoti... tai dėl visa ko perspėju, jeigu kuri mano žinutę perskaičiusi galvojat Sedatif nusipirkti.
Nors dabar galvoju, kad mano gydytoja lyg nuo senų laikų nemėgsta homeopatinių vaistų (turbūt nėra juos mėgstančių daktarų), tai gal dėl to tik pasakė.
ateniete parašė:
Berods šioje temoje anksčiau rašiau, kad vaistininkai leidžia nėštumo metu naudoti homeopatinį Sedatif (miegui, nerimui). Tai šiandien gydytoja pasakė nenaudoti... …
Kiek daktaru tiek nuomoniu, man leido gerti savo daktare as labai pasitikiu, kitoms velerozan leidzia gerti, svarbu manau nepiktnaudžiauti ir gerti kiek rekomenduojama ir bedu tikrai nemanau, kad kils 🙂 kitoms ir ibumetina leidzia gerti. Ko pvz mano nerekomenduoja visiskai.
mante0805 parašė:
Kiek daktaru tiek nuomoniu, man leido gerti savo daktare as labai pasitikiu, kitoms velerozan leidzia gerti, svarbu manau nepiktnaudžiauti ir gerti kiek rekomenduoj…
Maniškė neleido irgi ibumetino. Vienintelis vaistas - paracetamolis. Bet ir retai turiu kokių skausmų tfu tfu tfu, tai tikiuos, kad ir neprireiks.