Tiesiog... parašė:
Merginos pirmadienio ir šiandien dienos skaičiukai, pagal kalendorių vakar turėjo būt MM
Kažin verta dar kartoti hcg, ar jau laukti ir registruotis vizitui pas ginekologe
Tiesiog... parašė:
Merginos pirmadienio ir šiandien dienos skaičiukai, pagal kalendorių vakar turėjo būt MM
Kažin verta dar kartoti hcg, ar jau laukti ir registruotis vizitui pas ginekologe
Amarilio parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų😌 gavau geriausia gimtadienio dovana pasidariusi nt ir išvydus II😁🥰 dariausi nt prieš savaite, buvo nelabai ryški juostele, šiandi…
Ar vienodo jautrumo testai?
Beje, sveikinu tiek su gimtadieniu, tiek su užsimezgusiu žirniuku😘☺️
Pavasareja parašė:
Ar vienodo jautrumo testai?![]()
Beje, sveikinu tiek su gimtadieniu, tiek su užsimezgusiu žirniuku😘☺️
Ačiū🥰 skirtingi testai, bandysiu po keliu dienų pasidaryti tokį pati kaip pirma karta dariau ir tada palyginsiu🤔
Amarilio parašė:
Sveikos, jungiuosi ir aš prie jūsų😌 gavau geriausia gimtadienio dovana pasidariusi nt ir išvydus II😁🥰 dariausi nt prieš savaite, buvo nelabai ryški juostele, šiandi…
Niekada negalima lyginti skirtingų firmų testų ;) ryškėjimą tik su vienos stebėti galima
Amarilio parašė:
Hcg kas dvi paras jei neklystu dvigubinasi, tad po poros dienų tikrai ryškus bus 😊 aš dariausi likus 6 dienoms iki ciklo pradžios tai šešėlis buvo, o po keturių dienų ryškus kaip pas Jus, na o jau vėluojant ryškesnė testo linija, nei kontrolė 😁
Mama1674 parašė:
Hcg kas dvi paras jei neklystu dvigubinasi, tad po poros dienų tikrai ryškus bus 😊 aš dariausi likus 6 dienoms iki ciklo pradžios tai šešėlis buvo, o po keturių die…
O man 11 dienų kaip vėluoja, ir tik tokio ryškumo juostele😕
caleksandra97 parašė:
Sveiki prisijungiu ir aš😁. Gruodžio 8 dieną buvo atliktas gimdos atsiurbimas. Šių metų gegužės 14,3testukai parodė ryškiausias 2juosteles. Labai bijau jaudinuosi,ka…
Man labai panaši situacija, kaip Jūsų, vos ne dienos sutampa. Šiandien važiuoju pas ginekologę pirmą kartą. Taaiiiip nerimauju, net pilvą suka... Bet labai laukiu!
Akso parašė:
Sveikos 🥰 Vakar dariausi tyrimus, ką galvojate? Dabar tirėtų būti apie 5sav.
Manau puikiai.laikom kad šį kartą mum pasisektų 🤞