Emilija28 parašė:
Pas ginekologe buvau taciau nesisodino ant kedes neziurejo,bet sendiena vis pajauciu kad kazkas lyg isbegtu paziurejus y yklota kvapas kaip vandenuko ir iskyros ira
Kaip jus? Ar buvot pasitikrinti?
Emilija28 parašė:
Pas ginekologe buvau taciau nesisodino ant kedes neziurejo,bet sendiena vis pajauciu kad kazkas lyg isbegtu paziurejus y yklota kvapas kaip vandenuko ir iskyros ira
Kaip jus? Ar buvot pasitikrinti?
Emilija28 parašė:
Labas rytas, kaip jūs? Ar viskas gerai?
julija121 parašė:
Sveikos mamos , gal kuri daretes kraują tyrima nustatyti lytį vaiko 🤭kokia kaina įdomu 🤗
Va synlab 134€
Astiiii parašė:
Nenoriu gazdinti, bet nejuokaukit su koju tininu. As ir maniau, kad normalu patinusios kojos del nestumo. Beet venoje rado kresuli.
Dabar kazkaip nieko cia per tuos karscius istino, bet geriu asporina 150mg gal biski prasiskiedus jau krauja busiu
Andromeda123 parašė:
Nepatarsiu, bet tik idomu, ar jum 26 savaite dar nemato lyties? 😮
Daktare visai pasake nematau reikalo žinoti 🤐.....nenori gal sakit nesuprantu
julija121 parašė:
Is kosmoso ta daktare jusu tikrai, gal nueikit kur privaciai echo 🙂
julija121 parašė:
Kas per daktare 😳 cia jusu pasirinkimas norit zinot ar ne, bet ne jos sprendimas! 🤯
Mažia parašė:
Kas per daktare 😳 cia jusu pasirinkimas norit zinot ar ne, bet ne jos sprendimas! 🤯
Tai vat ....ir aš apie tai ...reiks nueiti geriau privačiai ..😐
julija121 parašė:
Tai vat ....ir aš apie tai ...reiks nueiti geriau privačiai ..😐
Pabandykit, smagiau laukti bus 🥰 zinoma manau visos mes galvojame taip pat, svarbiausia sveikas vaikutia ir visai nesvarbu lytis, bet juk smalsu, norisi ir ruostis vaikelio atejimui ta linkme 🥰