Mažia parašė:
Pabandykit, smagiau laukti bus 🥰 zinoma manau visos mes galvojame taip pat, svarbiausia sveikas vaikutia ir visai nesvarbu lytis, bet juk smalsu, norisi ir ruostis …
Man ir svarbiau kad sveikas ,😊bet įdomu ką pirkti🤣🤭kokios spalvos
Mažia parašė:
Pabandykit, smagiau laukti bus 🥰 zinoma manau visos mes galvojame taip pat, svarbiausia sveikas vaikutia ir visai nesvarbu lytis, bet juk smalsu, norisi ir ruostis …
Man ir svarbiau kad sveikas ,😊bet įdomu ką pirkti🤣🤭kokios spalvos
julija121 parašė:
Daktare visai pasake nematau reikalo žinoti 🤐.....nenori gal sakit nesuprantu
Man su daktare irgi ne kazkas, paprasiau nuotraukos, tai pora kart pabande sake nesigauna ir pasake man nepatinka tokios nuotraukos, darysites kai gims...ir kiekviena kart nemalonu pas ja eit ir bendraut, as keisiu tokia daktare, dabar tiesiog dar pakentesiu por amen.kol dirbu, nes poliklinika salia darbo, o isejus i dektera jau susiradau kur kitur persirasysiu. Nu nes tikrai tokios bjaurios yra...gadina nuotaika taip ir noorisi pasiskust...
JuljanaN parašė:
Man su daktare irgi ne kazkas, paprasiau nuotraukos, tai pora kart pabande sake nesigauna ir pasake man nepatinka tokios nuotraukos, darysites kai gims...ir kiekvie…
Jau jos gyvenimu nusivyle tos daktares nori dziaugsma atimt is kitu 😀
Sveikos
Mano stebukliukas taip pat turetu pasirodyti rugseji dar tik, taciau vakar nuejus pas gydytoja ji man pareiske kad reikia pradeti nesioti nesciosios dirza, nes silpni pilvo raumenys ir taip bus geriau ir man ir vaikeliui. Ar kamnors panasiai sake? Nes as jau ketvirto vaiko laukiuosi bet iki siol nei viena daktare nei karto nekiso man to dirzo ikiriai, tai nelabai suprantu ar tikrai jo reikia, jei dar tik 25 sav ir tik retkarciais pilva buna kad patempia....
tris parašė:
Jau jos gyvenimu nusivyle tos daktares nori dziaugsma atimt is kitu 😀
tai taip gyvenimu nusivyle ir nekencia savo darbo...o mums kentet, buna tokiu ir kitoje profesijoje, tai kaip taip elgesi pasakius esu, kad esat labai nemaloni ir jai nemegstat sio darbo nedirbkit...bet cia dar vaiskciot reikia, tai patyliu, nes dar blogiau bus
Bjaurioa jos kitos tikrai 🙈 as pati ne LT budama vis dejuoju kad LT geresne prieziura nei cia, aisk vel ne joms. O visiem kitiem nes itariu uzsirauktu nenormaliai... pask.karta kraujo tyrimas buvo pries 6 sav ir pasake uz 4 sav ziuresim vel.. sakau bet tai man akyse temsta. Galva svaigsta. Tai ats paprastas: juk nescia esi, visoms taip buna normalua simptomai 🙈🤯
Tai va panos kad ir bjaurioas Lt bet bent prieziura pati normali 🙈
Mažia parašė:
Bjaurioa jos kitos tikrai 🙈 as pati ne LT budama vis dejuoju kad LT geresne prieziura nei cia, aisk vel ne joms. O visiem kitiem nes itariu uzsirauktu nenormaliai..…
Pasidarykit D, kalį, feritiną. Man nuo kalio trūkumo silpna būdavo.
Panos help nieko nebesuprantu vieni sako taip kiti kitaip, informacijos internete daug ir niekur aiskiai zingsnis po zingsnio nesurasyta. kaip su tuo dekretu Lietuvoje? koks zinsnis po zingsnio isejimas i ji? man dekreto pradzia nustatyta 06.27 , buhalteres darbe dar vis neina pasigauti tai nezinau. tai vis del to reikia darbovieteje rasyt kazkoki prasyma ar nereikia?