5555 parašė:
O kaip jums su gimdos kaklelio matavimu? Visada vaikstau privaciai, taciau buvau uzsukusi i santariskes ir matavo priemime kakleli, ir visuomet viska svelniai dare …
Nepakenke. Ar matavo kakleli per pilva?
5555 parašė:
O kaip jums su gimdos kaklelio matavimu? Visada vaikstau privaciai, taciau buvau uzsukusi i santariskes ir matavo priemime kakleli, ir visuomet viska svelniai dare …
Nepakenke. Ar matavo kakleli per pilva?
Sveikos ir vėl aš su klausimais 😀🙈 Taip jau būna,kai esi pirmakartė ir kiekvienas neaiškus kūno ženklas jau verčia galvoti ,kad GAL JAU? 🙈🙈 gal tos ,kurios jau pagimdė ar ,tos kurioms terminas jau greit pasidalintumėt patirtim apie nugaros skausmus? Man jau nuo vakar ''maudžia'' nugaros apačią, skausmas tai užeina tai praeina , bet dingti niekur nesiruošia kaip matau..🥹 šiuo metu intensyviai skauda ir negaliu rasti net patogios pozos atsigulti..😌
MedaSt parašė:
Sveikos ir vėl aš su klausimais 😀🙈 Taip jau būna,kai esi pirmakartė ir kiekvienas neaiškus kūno ženklas jau verčia galvoti ,kad GAL JAU? 🙈🙈 gal tos ,kurios jau pagi…
Sveika, man taip pat vakar stipriai buvo suėme nugara, bet kartu ir pilvas kietėjo, bet viskas vyko nereguliariai ir po truputi rimo rimo ir praėjo, šiandien irgi trumpam skaudėjo. Man su pirmuoju taip pat buvo, kad labai nugara skaudėjo ir kietėjo pilvas, bet gimdymas prasidėjo tik vandenims nubėgus😅
MedaSt parašė:
Sveikos ir vėl aš su klausimais 😀🙈 Taip jau būna,kai esi pirmakartė ir kiekvienas neaiškus kūno ženklas jau verčia galvoti ,kad GAL JAU? 🙈🙈 gal tos ,kurios jau pagi…
Duše buvot? Jeigu po dušo praeina - paruošiamieji. Jeigu ne, ir intensivėja skausmas - važiuokit😊
MedaSt parašė:
Man dvi dienas labai maudė ištisai, nebent vienoj kitoj pozoj sėdint ar gulint lengviau būdavo. Pasiskaičiau, kad taip gali būt artėjant gimdymo dienai - maudžia kryžkaulį, nugaros apačią. Pilvas irgi kietėjo nuolat, bet šiandien jau lengviau. Turbūt paruošiamieji buvo arba nugara nebeatlaiko pilvo😅 paprašykit, kad kas nors paminkytų strėnas, tuos įdubimus apačioj - šiek tiek padeda. Kaip suprantu, prasidėjus sąrėmiams, skausmas iš nugaros į pilvą eina🤔
gremil parašė:
Sveikos, ginekologe israse flugenil 600 zvakutes i maksti, jos su boro rugstim, internete skaitau, kad draudziama naudoti nestukems boro rugsti. Man 35+5 sav., gal …
O del ko israse?