Violles parašė:
O kaip del savo pienelio tada, nes neseniai moteris guodesi, kad del zaizdu ant speneliu negali zindyti... deja man tas pats, dabar neduodu krutines, kad gytu zaizd…
Na kad nesunku su švirkštu. Ar rodė, kad ir pirštą naudoti?
Violles parašė:
O kaip del savo pienelio tada, nes neseniai moteris guodesi, kad del zaizdu ant speneliu negali zindyti... deja man tas pats, dabar neduodu krutines, kad gytu zaizd…
Na kad nesunku su švirkštu. Ar rodė, kad ir pirštą naudoti?
GiedrebA parašė:
Sveikos
Tos kurios jau pagimdete, tai pasakykit ka vezetes i ligonine ir tu daiktų neprire…
Kosmetikos neprireikė 😁. Ne iki jos buvo 😁. Higienos priemonių per akis buvo ir drėkinančio kremo.Šiaip prisikroviau labai daug įvairių priežiūros priemonių vaikeliui, o jų ligoninėje tikrai nereikia dar. Sau labai daug įklotų, vienkartinių kelnaičių ir pampersų pasiėmiau, to irgi tiek daug nereikia, nežinojau, kas tiks ir bus patogiausia, tai prikroviau visko. 😁 Per akis būtų užtekę kelių pampersų ir pakelio įklotų. Arba vien pampersų, tik jau tada kiek daugiau.
Prie to paties parašysiu ir ko pritrūko:
Naktinukų. Turėjau dvejus, bet dar bent vieni būtų labai gerai.
Vaikui drabužėlių. Atrodo beveik visą spintą susikroviau, bet vos vos išsivertėm. Labai susipurvina, bent jau mums.
Drėgnų servetėlių ir palučių - labai susinaudoja tiek mamai, tiek leliukui.
Treningų, arba patogių laisvų drabužių. Buvau tympas pasiėmus, tai buvo kvailiausias sprendimas😁.
Labiausiai pasiteisinę dalykai, kurių svarbos buvau neįvertinus:
Suaugusiųjų pampersai.
Multimam kompresiukai speneliams ir lanolino tepalas.
Daug rankšluosčių.
Guminės šlepetės - must. Su paprastom šlepetėmis labai slysta kojos ir gali pargriūti, o su guminėmis ir į dušą ir po palatą labai liuks.
Clogin intymios higienos putos. Čia be komentarų 😁
Vanduo su sportine gertuve.
Lūpų balzamas, plaukų gumelė.
Žindymo maikutė ir chalačiukas.
GiedrebA parašė:
Sveikos
Tos kurios jau pagimdete, tai pasakykit ka vezetes i ligonine ir tu daiktų neprire…
Jau antras vaikas, tai žinojau, kas reikalinga:
Tena sillouette sauskelnės (3dienoms bent 12 sauskelnių, kad 4x per parą pakeisti, priklausomai nuo kraujavimo dažnio)
Clogin putos
Vandens gertuvė su šiaudeliu
Juodas šokoladas
Bekvapė dušo želė
Guminės šlepetės
Sau kūno rankšluostis
Timpos arba treninginės kelnės
4x žindymo maikutės
Plonas chalatas
Pižaminės kelnės/šortai
Multimam ir Multigyn kompresai
Lanolino tepalas
Vaikui 6x komplektai rūbų
Vaikui rankšluostis (iš cascada vienkartiniai kirpykliniai patogu)
Pientraukis su priderinto dydžio gaubtais (aš naudojau užpumpavimui, o tada rankomis traukiausi)
Sauskelnės huggies ir servetėlės bus pridėtos dovanoje, kur duoda ligoninėje, tai nesivežiau.
Mažia parašė:
Mielosios, as su klausimu..
galvoju apsilankyti pas seimos gyd. Nes nezinau kaip priziuret toliau, bet idomi i…
Viskas cia gerai, maudykite vaika, bambute valykite virintu vandeniu ir gerai nusausinkite, ryt bambute atrodys kitaip nes uzsitrauks. Paskui pakraujuos paslapuos bet tiesiog tueite valyti kas diena ir sausinti gerai
Ugaa parašė:
Viskas cia gerai, maudykite vaika, bambute valykite virintu vandeniu ir gerai nusausinkite, ryt bambute atrodys kitaip nes uzsitrauks. Paskui pakraujuos paslapuos b…
Aciu 😍
Mažia parašė:
Mielosios, as su klausimu..
galvoju apsilankyti pas seimos gyd. Nes nezinau kaip priziuret toliau, bet idomi i…
Pas mus irgi panašiai buvo, viskas gerai, valykit, gali dar pakraujuot, bet paskui gražiai sugijo viskas