2023.03.21 06:53 (prieš 6 mėn.)
visdarnustebus parašė:
Panos, nusimato poros valandu skrydis iki Italijos šią savaitė. Man dabar 15sav ir daktarė patvirtino, kad keliauti galiu, visi šaltiniai irgi sako kad viskas ok, b…
Ketvirtadienį kaip tik grįžom su vyru iš Italijos, tai viskas buvo gerai, tik vienas dalykas nutiko keistas - pradėjo berti rankas ir kojas ir labai niežėjo, ypač naktį. Tepiau gerai drėkinačią is kremais, dariau kompresiukus, tai tik jie leisdavo užmigti.
Įdomiausia, kad grįžus į Lietuvą viskas praėjo savaime, tai panašu, kad tiesiog organizmas sureagavo į kitokį klimatą, maistą ir pan. Dar pas mus vaistinėj nusipirkau Biodermos purškiklį sudirgusiai odai, tinka ir po odų įkandimo, galima naudoti ir kūdikiams, jį patarė vaistinėj, nes vaistų nuo alergijos, kaip ir kažkokių tepalų - nelabai galima. Tai jeigu dar kartą skrisčiau, pasirūpinčiau ir tokiais reikalais, nes dabar tikrai esame jautresnės ir nežinome kaip organizmas sureaguos.
Nepaisant šito, viskas tikrai praėjo gerai, svarbiausia nepervargti, klausytis savo kūno ir leisti jam ilsėtis, jei jis tik to nori. Aš, pavyzdžiui, kiekvieną dieną eidavau pietų miegelio, tai po jo buvau vėl jėgų pilna 😁.
Dar, prisimiau, kad gydytoja skrydžio metu rekomendavo kompresines kojines ir dar vėliau magnio pagerti, tai taip ir padariau 😊.
Vienu žodžiu, viskas bus gerai ❤️