Angel444 parašė:
O pas mus šiandien jau ji ir nukrito, tai laimės mamai kiek 😄 pagaliau! Dabar svoris galėtų normaliai pradėt augt, nes vis stovim vietoj nuo grįžimo į namus 🙁…
Bus augimo suoliai pas mus jau vyksta pas vyruka😀
Angel444 parašė:
O pas mus šiandien jau ji ir nukrito, tai laimės mamai kiek 😄 pagaliau! Dabar svoris galėtų normaliai pradėt augt, nes vis stovim vietoj nuo grįžimo į namus 🙁…
Bus augimo suoliai pas mus jau vyksta pas vyruka😀
Džiorando parašė:
Sveikos, ar yra dar kurioms terminas kita savaite? Kaip jauciates ?man vis paskausta pilvo apacia, jau atrodo kazkas vyksta, bet taip ir pasibaigia😅
Mano terminas 26d. Ryt važiuojam pasitikrint. Man taip pat patempia pilvo apačią. Šiandien dar plius nugaros skausmai prasidėjo. Bet atrodo kad mažylis dar nesiruošia lipti. 😃
VikiDi parašė:
Mano terminas 26d. Ryt važiuojam pasitikrint. Man taip pat patempia pilvo apačią. Šiandien dar plius nugaros skausmai prasidėjo. Bet atrodo kad mažylis dar nesiruoš…
Man irgi, tai vis kazka paskausta, patempia, bet panasu, kas kolkas nesiruosia pasirodyt dar 😅 o vaziuosit pasitikrint pas ginekologe savo? Nes man gine sake, kad jei iki termino dienos nk nebus , tai i gimdykla termino diena vykt, kad patikrintu
Džiorando parašė:
Man irgi, tai vis kazka paskausta, patempia, bet panasu, kas kolkas nesiruosia pasirodyt dar 😅 o vaziuosit pasitikrint pas ginekologe savo? Nes man gine sake, kad j…
Paskutinį mėnesį dienos stacionare antakalnyje lankausi. Tai užregistravo kolkas rytdienai. Sakė žiūrėsim kaip jausiuosi, patikrins kaklelį. Sakė galbūt ir paguldys jau savaitgaliui. Bet jeigu viskas gerai tai dar tada laisvę duos😁
Džiorando parašė:
Sveikos, ar yra dar kurioms terminas kita savaite? Kaip jauciates ?man vis paskausta pilvo apacia, jau atrodo kazkas vyksta, bet taip ir pasibaigia😅
Aš puikiai jaučiuosi toks jausmas, kad dar 9 mėn. galėčiau nešiot. Nieko neskauda, jokios veiklos, nieko. Jei termino diena praeis ramiai, tuomet suplanuotas vizitas pas gydytoją.
asTokia1990 parašė:
Ar tos kurios gimdet santariskese ar gimdet guledamos ar gal kokia kita poza?
Aš iki pajungiant aparatus vaisiaus tonam buvau stačiai, po to gavosi gulimai šonu su užkelta viena koja. Tik jau visai gulimai ant patikrų ir jau stumt.
Bet kaip suprantu pajunge patikrinti ir galejau manau ir atsistot ir pan, bet jau taip skaudejo, kad nenorejau judet 😃😃😃 kiekvienas judesys buvo sąrėmis ant 8cm maždaug. Bet aš be jokių vaistų, jokių kateterių ir pan.
Su pirmu bubo epidiūras, tai ten pagulde su visom lašelinem ir pan
Cleoo parašė:
Aš puikiai jaučiuositoks jausmas, kad dar 9 mėn. galėčiau nešiot. Nieko neskauda, jokios veiklos, nieko. Jei termino diena praeis ramiai, tuomet suplanuotas viz…
As irgi panasiai jauciuosi 😅 buna kartais pamaudzia pilvo apacia, bet neatrodo, kad viskas i pabaiga eitu.