Gin____ parašė:
Prisiduodam ir mes - šiandien mums gimė sūnus. 4kg / 56 cmatvykom į ligoninę 6h ryte su 6 cm. 9h ryte nuleido vandenis ir suleido oksitociną. 12:25 gimė sūnus :…
Sveikinimai!
Gin____ parašė:
Prisiduodam ir mes - šiandien mums gimė sūnus. 4kg / 56 cmatvykom į ligoninę 6h ryte su 6 cm. 9h ryte nuleido vandenis ir suleido oksitociną. 12:25 gimė sūnus :…
Sveikinimai!
Džiorando parašė:
Sveikinimai!![]()
Ačiū
Gin____ parašė:
Sveikinimai ❤️
karamelitaa parašė:
Mamos kaip rengiat mažuosius į kiemą, man didžiausias galvos skausmas?🙈
Man taip pat 🤯 siandien uzdejau merino vionos bodi ir sliauztinuka, dar kepuryte. Bet kitos mamos kiek vyresnius, gal apie 1 men leliukus jai tik su bodziu veziojo. Man gal kiek vesu tokiem mazuliukam atrodo :/
As tai tokia paranojike pasidarius, atrodo, kad vaika perpus vien nuo to, kad vyras greit kambario duris atidaro ir veja sukelia 🙈
Luka Smale parašė:
Man taip pat 🤯 siandien uzdejau merino vionos bodi ir sliauztinuka, dar kepuryte. Bet kitos mamos kiek vyresnius, gal apie 1 men leliukus jai tik su bodziu veziojo.…
Maniskiam 3 sav tik su bodziu buvom. Nuo 2 sav taip varinejam .
ewellinutte parašė:
Mano klausimas mamoms, kurios turi mergytes, keiciant pampi pamaciau toje vieteleje toki kaip likusi verniksa gal, balta.. jus pacios ten isvalot, ar paskuj kai mau…
Man sake ten labai nevalyti ir nelisti, tik kiek praskleidus lytines lupas paziureti ar nera mekonijaus/ismatu likuciu, nes nuo ju galetu kilt slapimo taku infekcija.
Luka Smale parašė:
Man sake ten labai nevalyti ir nelisti, tik kiek praskleidus lytines lupas paziureti ar nera mekonijaus/ismatu likuciu, nes nuo ju galetu kilt slapimo taku infekcij…
Aciu!🤗
ewellinutte parašė:
Mano klausimas mamoms, kurios turi mergytes, keiciant pampi pamaciau toje vieteleje toki kaip likusi verniksa gal, balta.. jus pacios ten isvalot, ar paskuj kai mau…
merginos kurias kirpo ir siuvo per kiek laiko dingo patinimas? mane tikrai siuvo ne viena siule bet sian palieciau ta vieta tarp tarpvietes ir uzpakalio ir kazkoks kaip mesos ar odos gabalas jaust istines 🙈🙈 gin sako viskas su siulem gerai bet man taip baisu
ewellinutte parašė:
Jei kalbate apie baltas išskyras tarp lytinių lūpų tai ten, tai ir yra, išskyros. Valyti nereikia, naturali terpė mergytės 😊