Amanda parašė:
Mamytės, vaikučio akytė nuo pat gimimo traškanoja , jau mėnuo, valom virintu vandeniu arba ramunėlių arbata, visai nepadeda.
Bandykite juodą arbatą.
Amanda parašė:
Mamytės, vaikučio akytė nuo pat gimimo traškanoja , jau mėnuo, valom virintu vandeniu arba ramunėlių arbata, visai nepadeda.
Bandykite juodą arbatą.
Judita1995 parašė:
Sveikos, noriu paklausti po gimdymo praejo 5 sav. Visalaik tepliojo rusvai o šiandien truputi skauda pilvo apačia ir šviežio ryškaus kraujo yra maitinu pati ar gali…
Galbūt didesnę fizinę apkrovą turėjot nei įprastai? Pvz kažką sunkesnio pakilnojot? Nes man po 3 sav jau galutinai buvo pasibaigęs kraujavimas, tačiau buvo keleta dienų kai pakilnojau sunkiau ir aktyviau pajudėjau tai buvo pasirodę šviežio kraujo ir jausmas kaip prieš mėnesines, bet finale viskas gerai aišku, jeigu neramu būtinai kreipkitės į gydytoją.
Jollki parašė:
Merginos man vis tiek neaišku😂 jeigu sako, kad mp nuolat gaminasi kai vaikutis valgo, tai kodėl pavakarę kai būna tuščių krūtų jausmas, vaikutis truputį patraukia o…
Pas mus taip pat. Spauja, draskosi, muistosi, verkia. Neistraukia, negurkia. Tad tikrai nera vakarais ir nesuku galvos, duodu misiniuko. Naktį, dieną ir ryte viskas ok, žinda, uztenka, o vakare - isterijos. Tuo pačiu susipazino su buteliuku, tad galiu palikt kartais su tėčiu ilgeliau. Naudojam hipp organic combiotic mišinuką
Jollki parašė:
Merginos man vis tiek neaišku😂 jeigu sako, kad mp nuolat gaminasi kai vaikutis valgo, tai kodėl pavakarę kai būna tuščių krūtų jausmas, vaikutis truputį patraukia o…
Mums irgi būna vakarų kada tikrai mažai pienuko neištraukia ir pyksta, bet pagulim kokia valanda ir užmiega nakčiai po biški gerdama... Beto priaugom per menesi 1,5 kg tai faktas, kad jai visko gana tik mamai reikia kantrybes pagulet vakarais.🙃Nors pradžioj galvojau irgi duoti mišinio, bet pasverus suprantu tikrai nereikia.
Judita1995 parašė:
Sveikos, noriu paklausti po gimdymo praejo 5 sav. Visalaik tepliojo rusvai o šiandien truputi skauda pilvo apačia ir šviežio ryškaus kraujo yra maitinu pati ar gali…
Man po cezario irgi trumpai kraujavo,tada buvo tik tepliojimas,bet ir pilvas kažkaip nustojo susitraukinėti. Kai nuvažiavau ištraukti siūlų paklausiau,apžiūrėjo ir pasakė,kad gali būti užsispazmavę,bet gali dar valytis iki 8sav.,tai liepė stebėti ar nekyla temp.,ar nėra skausmų. Ir tikrai po kurio laiko vėl pradėjo kraujuoti ir paskui viskas susitvarkė.
Andze7 parašė:
Man iskilo klausimas, kaip plaunate meryciu intymias vieteles? Turiu omeny lytines lupas - apiplaunate tik is virsaus ar ir viduje?
Man sakė nelįst, nebent išmatų pastebėčiau pritekėjusių, tai ir nelendu 🙂
Deimante0202 parašė:
Sveikos gal kuriai nėštumo metu ar dabar atsirado fibromų? Ar kažką darote ar ne? Man daug atsirado aplink krūtinės sritį, labai nepatinka
Man atsirado nemažai, bet labai mažų. Po krūtine, ant kaklo, nugaroje :/
Suninthesea parašė:
Man atsirado nemažai, bet labai mažų. Po krūtine, ant kaklo, nugaroje :/
Man irgi mažos, bet erzina. Ar kažkaip bandot naikinti ar ne?