Deimante0202 parašė:
Man irgi mažos, bet erzina. Ar kažkaip bandot naikinti ar ne?
Kolkas nieko nedarau kol žindau, bet po kelių mėnesių planuoju apsilankyti vistiek pas dermatologą
Deimante0202 parašė:
Man irgi mažos, bet erzina. Ar kažkaip bandot naikinti ar ne?
Kolkas nieko nedarau kol žindau, bet po kelių mėnesių planuoju apsilankyti vistiek pas dermatologą
Deimante0202 parašė:
Sveikos gal kuriai nėštumo metu ar dabar atsirado fibromų? Ar kažką darote ar ne? Man daug atsirado aplink krūtinės sritį, labai nepatinka
Pas mane papilomų atsirado... daug mažų.. nervina irgi... kol kas nieko nedarau.
Andze7 parašė:
Man iskilo klausimas, kaip plaunate meryciu intymias vieteles? Turiu omeny lytines lupas - apiplaunate tik is virsaus ar ir viduje?
Santariškėse sakė nelįsti, tai ir nelendu. Jei yra išskyrų, irgi viskas ok. Sakė tik jei išmatų būtų, tada praplauti.
Amanda parašė:
Mamytės, vaikučio akytė nuo pat gimimo traškanoja , jau mėnuo, valom virintu vandeniu arba ramunėlių arbata, visai nepadeda.
Maniškiui irgi traškanoja. Iš pradžių gydytoja oculoheel sakė lašinti. Nepraėjo niekaip, išrašė tobrex. Šiek tiek geriau, bet ne iki galo... ji žiūrėjo, kaip suprantu ar nėra latakai užsikišę, bet nieko dėl to nesakė. Aš jau nebežinau ką ir daryti
Judita1995 parašė:
Man irgi atsirado ir apgamu visko 😅 o ypac nervuoja patamsejusios pazastys ir kirksnys nezinau kaip pasviesinti oda
Man šios vietos nepatamsėjo, bet nėštumo metu atsiradusi linea negra nepranyksta
Menuliuk parašė:
Sveikos, ar ir jusu leliukai vakarais verkia? Musu visa diena issimiega, buna geros nuotaikos, o vakarais tai gaunas taip, kad turim atnesiot 2-3 valandas verkianci…
Nėra taip, kad dieną visai neverkia ir verkia tik vakare. Būna ir dieną verkia. Žinoma, vakare jau būna pavargusi ir irzlesnė, įsi dažnai paskutines valandas prieš miegelį reikia nešioti ant rankų
Deimante0202 parašė:
Mamos, kiek ilgiausiai naktį nežadinat kūdikio žįsti?
As nezadinu isvis, nes svoris puikiai auga, yra ismiegojes ir 6 valandas
Deimante0202 parašė:
Mamos, kiek ilgiausiai naktį nežadinat kūdikio žįsti?
Aš nežadinu, nes pati pabunda reguliariai. Gal ilgiausiai kokias 5 val. yra išmiegojus, bet čia išskirtinis atvejis, įprastai bunda dažniau, kas ~3 val.