Gruodis24 parašė:
O kokio dydžio sauskelnes nešioja? Mes senokai jau 4 dydį. Ir dabar jau atrodo ir į automobilinę kėdutę sunkiai telpa pagal ilgį. Nuo kokio amžiaus tas didesnes gal…
Mano dar 3čiam skęsta 🤣 kokie skirtingi tie vaikai 🫶🙂
Gruodis24 parašė:
O kokio dydžio sauskelnes nešioja? Mes senokai jau 4 dydį. Ir dabar jau atrodo ir į automobilinę kėdutę sunkiai telpa pagal ilgį. Nuo kokio amžiaus tas didesnes gal…
Mano dar 3čiam skęsta 🤣 kokie skirtingi tie vaikai 🫶🙂
Ermelinda parašė:
O yra, kas nesivarto? Mano tinginėlis, lopšiukas vos pakrypęs, tai į nuolydžio pusę kartais persiverčia, bet nėra užsiciklinęs tuo darbu.
Manau, kad tikrai normalu 🙂 išmoks 🙂 mano kruopa negali vartytis, bet noro turi 🙂 aš patarčiau kuo daugiau guldyti ant žemės, ant kuo tvirtesnio paviršiaus, aš turiu kilimą nusipirkus iš lovingly_lt tai labai džiaugiuosi 🙂 toks ir tvirtas ir kartu minkštas galvytės "pametimui".. Beto ant kamuolio "pasisupti" visada gerai 🙂
Ermelinda parašė:
O yra, kas nesivarto? Mano tinginėlis, lopšiukas vos pakrypęs, tai į nuolydžio pusę kartais persiverčia, bet nėra užsiciklinęs tuo darbu.
Mano taip pat nuo nugaros ant pilvo dar nesiverčia
Sunflower12 parašė:
Sveikos,
Norėjau paklausti ar jau kažkas primatinat mažiukus? Mums jau gydytoja liepė prima…
Mes menesiu "vyresni" ir dar neprimaitinam, planuoju nuo 6 men.
Ermelinda parašė:
Mano taipogi nesivarto,nebando net, kineze sake iki 6men turi apsiverst.
Vikusikas Vikusikas parašė:
Mano taipogi nesivarto,nebando net, kineze sake iki 6men turi apsiverst.
Man tai neįprasta, nes pirmagimė buvo fiziškai pirmūnė, septynių jau stotis pradėjo, nors dar neropojo, o mažiukas tinginiukas truputį, jam patinka ant nugaros gyvent 😄
Ocean Ni parašė:
Nepamenu, ar cia, ar lapkritinukuose kazkas turejo slapimo taku infekcija dukrytei. Gal galit pasidalint kokie buvo simptomai ? Pradejo jaustis stopresnis kvapas sy…
Mes turėjome, šlapimo takų ir inkstukų uždegimą, tik pas mus berniukas.
Tai taip šlapimo kvapas ryškesnis buvo, net jausdavosi per pampį kada pasysioja. taip pat vaikas labai irzlus, neramus buvo, atrodo norejo visada tik vertikalioj pozoj buti
, bandydavom guldyti rėkdavo, ir sokinejanti temp. Tai 38 tai 37 tai vel 38,6 vel kokie 37,5.
Tik aišku mums to pasekoje rado inkstukų ligą ir turėjome skubią operaciją, nes vienas insktukas visiškai "nedirbo".
Širduk@s parašė:
Mes turėjome, šlapimo takų ir inkstukų uždegimą, tik pas mus berniukas.
Tai taip šlapimo kvapas ryškesnis buvo, net jausdavosi per pampį kada pasysioja. t…
Tikiuosi mažyliui jau viskas gerai 🌸🌸🌸 Sveikatytes jums 🌸