Alyvuoge_ parašė:
Man tai atrodo kaip vienas iiilgas miego regresas trunkantis vos ne metus🤣
Kažkaip mama dingo iš žodyno,šiaip kate miau, tete,dede,lialia, teta, pupa, bando sakyt papuga ,atkartot tai pabando ka nors,vienkartinio😀
Alyvuoge_ parašė:
Kažkaip mama dingo iš žodyno,šiaip kate miau, tete,dede,lialia, teta, pupa, bando sakyt papuga ,atkartot tai pabando ka nors,vienkartinio😀
Alyvuoge_ parašė:
Mūsų va su tokia "lenta" patinka žaisti, sukioti viską, taip pat dar turim tą "bokštelį" tai virtuvėje prie lango užlipęs labai mėgsta paukščius,mašinas ir kitus "t…
Koks fainas 👌😄
As galvoju apie boksteli, ar verta, dar vienas griozdas namie, virtuveje gan mazai vietos prie stalvirsio 🤔 bet noretusi, kad prie kriaukles pats palypetu ranku nusiplauti. Nusipirkome maza staliuka su kedutemis, tai staliukas topas - uzsilipa ir stovi 😄
Alyvuoge_ parašė:
Maniskis nelabai kalba, mama, tete, au, ate, nelabai pasistumeje su zodynu, bet vienbalsiais vis daugiau kalba, gal greitai prasilaus 🤔😄
Sveikos, mes jau drąsiai vaikštom kokias 2savaites jau. Taip kaip užsuktas varo per kambarius ir daro "tvarka", na man tik tenka stebėti, nes neverta kažką tvarkyt 🥴 su miegu pastaruoju metu kančia. Taip jau džiaugiaus kai ismiegodavo iki 8h pusę 9h tada drąsiai išbudavo iki 14h ir miegodavo 2val o dabar pusę 8 atsikelia,v vos tempia iki 12h ir tada pamiegojus ilgas laiko tarpas iki naktinio, jau ir piktas būna. Na o šiandien miegojo tik pusvalandį 🥴
AgnėVas parašė:
Koks fainas 👌😄
As galvoju apie boksteli, ar verta, dar vienas griozdas namie, virtuveje gan mazai…
Mes bokšteli taip pat turime,bent mum tai tikrai labai pasiteisines, bute pro langa kaimynams mojuoja,😀dar nemoka pati užlipti
AgnėVas parašė:
Koks fainas 👌😄
As galvoju apie boksteli, ar verta, dar vienas griozdas namie, virtuveje gan mazai…
Su bokšteliu tai ir labai faina, kad gali užlipti ir žvalgytis, bet dabar suprato, kad pats gali jį nusistumti ten, kur sugalvoja, tai jau negaliu palikti vieno nei trumpam, nes nusistumia iki kriauklės, ar kaitlentę minko 🙈🙈 Bet vistiek labai patinka, tik sakiau, gal reiks pririšti prie radiatoriaus 🤣🤣
Aš ur parodžiau bamba, tai juokias ir kartoja keletą dienų. Būna naktį atsikėlęs irgi. Balta, lempa, batatas. Gavom pagaliau visus 12 men skiepus. Taip gąsdino jais. O kalbant apie miegus, tai kai ieškojau darželio radau kažkur vaikų grafiką, tai bandau 12 duot valgyt ir tada miegoti. Būna nespėju, būna neužmiega, bet jei užmiega tai kokias 2h pamiega.
Gruodis24 parašė:
Aš ur parodžiau bamba, tai juokias ir kartoja keletą dienų. Būna naktį atsikėlęs irgi. Balta, lempa, batatas. Gavom pagaliau visus 12 men skiepus. Taip gąsdino jais…
Oj lempa pas mus yra "pampa", visas lempas namie išrodo, lauke visur į lempų stulpus vis pampa pampa, kažkoks apsėdimas su lempomis 😅
Gruodis24 parašė:
Aš ur parodžiau bamba, tai juokias ir kartoja keletą dienų. Būna naktį atsikėlęs irgi. Balta, lempa, batatas. Gavom pagaliau visus 12 men skiepus. Taip gąsdino jais…
Kas ir kokiais šalutiniais gąsdino?
Sign parašė:
Kas ir kokiais šalutiniais gąsdino?![]()
Sunkiai perneša tą 12 mėnesio. Tipo temperatūra aukšta.
12 testuotojų vertinimai
17 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai