AgnėVas parašė:
Man tai hugies pampiai turi specifini kvapa, kai pasisioja, kai sudreksta 😬😀 nezinau ar man vienai taip 😀 su kitais, bamboo ir moony, neturi kvapo
Nepastebėjau... 🙃
AgnėVas parašė:
Man tai hugies pampiai turi specifini kvapa, kai pasisioja, kai sudreksta 😬😀 nezinau ar man vienai taip 😀 su kitais, bamboo ir moony, neturi kvapo
Nepastebėjau... 🙃
VytauteRe parašė:
Tai prisipildo sauskelne ir silta buna, as nekeiciu jei tik vos vos pasislapina
Ačiū 🙃
KotrynaRenata parašė:
Sveikos, norejau pasiguosti.
Jauciuosi nuolatos pavargusi, kiekviena diena... vaikas nemiega labai jau tragiska…
Pasidarykit kraujo tyrima, feritina ( del gelezies atsargu) daznai mazakraujyste buna, ypac po gimdymo, zindant. Aisku ir vit D visiems truksta.
aha, norėjau rašyt tą patį. Galit iškart mokamai poliklinikoj pasidaryt tuos du arba bandyt dar pas šeimos gydytoją nueiti, gal bent feritiną nemokamai paskirtų ir bendrą kraujo. Sutaupytumėt apie 20€.Hmama parašė:
Pasidarykit kraujo tyrima, feritina ( del gelezies atsargu) daznai mazakraujyste buna, ypac po gimdymo, zindant. Aisku ir vit D visiems truksta.
KotrynaRenata parašė:
Jauciuosi nuolatos pavargusi, kiekviena diena... vaikas nemiega labai jau tragiska…
Miegokit kuo daugiau, ir diena su vaiku. Dzin kad kazkas nedaryta. Mano pvz dukryte rami ir gerai miega, ir nieko labai daug mes neveikiam, ir kraujas mano nera labai blogas, bet ir tai pavargstu. Tai labai normalu but pavargus, jei vaikiukas blogai miega
KotrynaRenata parašė:
Gal ir vidinės motyvacijos trūksta, gal tas miegas ar poilsis nekokybiškas, gal pavargote nuo vaiko priežiūros, rutinos, buities ir jums norisi kažko kito, gal lūkesčiai buvo kitokie prieš gimstant mažyliui, sunku pasakyti, jus pati galite tai pajausti. Tikrai kitoms nėra viskas gerai, daugiau mažiau visos susiduria su iššūkiais, problemomis, pervargimu ir pan. ir tikrai jums nereikėtų dėl to jaustis dar blogiau ❤️🙏
Kokiomis pozomis miega jūsų mažyliai? Mes guldome visąlaik ant nugaros, bet paskutiniu metu pradėjo naktį persivertinėti ant šono, bijau, kad netyčia taip naktį nepasiverstų ant pilvo, nes pilnai dar nelaiko galvytės, ką daryti tokiu atveju? Gal pas kažką taip pat megėjai naktį taip miegoti?🙈
Nese parašė:
Kokiomis pozomis miega jūsų mažyliai? Mes guldome visąlaik ant nugaros, bet paskutiniu metu pradėjo naktį persivertinėti ant šono, bijau, kad netyčia taip naktį nep…
Ant šono tai nieko blogo, nuo gimimo man net ligoninėj paguldė, kai sprigo, taip migdžiau kurį laiką, dabar pats taip apsiverčia. Apie ketvirtą mėnesį kažkur ir apsivers ant pilvo. Pradžioj bus baisu, paskui priprasit. Nes paguldai kitaip, randi vėl ant pilvo.
Ermelinda parašė:
Ant šono tai nieko blogo, nuo gimimo man net ligoninėj paguldė, kai sprigo, taip migdžiau kurį laiką, dabar pats taip apsiverčia. Apie ketvirtą mėnesį kažkur ir aps…
Tai va mums irgi ligoninėj taip sakė, pirmą mėnesį miegojo visąlaik ant šono, paskui pradėjo nuo šono pats persitvarkyt ir miegoti ant nugaros, tada guldėm ant nugaros, o dabar jau naktimis sugalvoja nuo nugaros pats persiversti ant šono, bet bijau kad netyčia ant pilvo nepersisuktų pilnai 😬