Shventoji6 parašė:
Geriate papildomai skystinancius ar tik aspirina ?
Turiu ir as ta gena... plius jau ir insulta pries puse metu turejau...
Ziboras 2500 aspirinas 150 b12 b6 folatai ai ir dar insulinas
Shventoji6 parašė:
Geriate papildomai skystinancius ar tik aspirina ?
Turiu ir as ta gena... plius jau ir insulta pries puse metu turejau...
Ziboras 2500 aspirinas 150 b12 b6 folatai ai ir dar insulinas
drakoniene parašė:
Paprastai ji isryskeja paskutinuame trimestre kai kresumai kinta, kraujas tirsteja. Man tai nutiko 32 sav, penktad pradejo kilti spaudimas atsirado baltymas, sekmad…
Kaip anksti gime, dziaugiuosi, kad viskas gerai.
Aciu uz patarima. Del insulto ir siaip jokiu sveikatos problemu niekada neturejau. Kraujospudis dazniausiai buna zemas. O gal zinote ar gali buti kazkaip susije su feritinu? Praejusi nestuma buvo labai keista organizmo reakcija, feritino norma dviguba, o hemoglobinas ant apatines ribos. Letiniu ligu neturiu, gydytojai nestumo metu irgi nieko itartino nerado. I nestumo pabaiga nukrito, vartojau gelezi.
HelloWorld parašė:
Kaip anksti gime, dziaugiuosi, kad viskas gerai.
Aciu uz patarima. Del insulto ir siaip jokiu sveikatos problemu niekada neturejau.…
Mano feritinas 15 metu minusinis, geriama gelezis nesisavina, tik leidziamas monoferas, tai ik taip galiu ji pasikelti. Ir vel gryzkim kad daktaru buku nuomone jei norma nuo 5 o tavo 6 sako cia viskas gerai normos ribose, kai nestumui reikia minimum 40. Tai tik suleidtas pakeldama, as turiu dvylikapiestes zarnoa opa, tai labai daznai turiu maitintis be gliuteno arba artimai tam. Po suleidimo pastojus su dvynukais jis nukrito tik jiems esant 8 men, pati maitinau iki 1 metu. Tai daktarai padare isvada kad su opa cia nesusije. Tai ta priezastis ir nebuvo surasta
Julita parašė:
Sveikos,
Mano terminas sausio 3d, bet esu ir čia 😊. O man svoris krenta.. Numečiau gal 2,5k…
Man kaip tik po pirmojo nėštumo max nukrito. Turbūt dėl žindymo. Tai ir dabar labai nepergyvenu ir valgau viską ką noriu. Turbūt paskutinis nėštumas ir daugiau taip nebepasileisiu plaukų
drakoniene parašė:
Mano feritinas 15 metu minusinis, geriama gelezis nesisavina, tik leidziamas monoferas, tai ik taip galiu ji pasikelti. Ir vel gryzkim kad daktaru buku nuomone jei …
Tai va, o pas mane feritinas aukstas buvo, rase norma iki 150, o pas mane buvo beveik 300, bet hemoglobinas zemas. Lyg gelezies atsargu organizme butu daug, bet nepasisavina. Taip buna prie letiniu ligu, kiek skaiciau. Seimos gydytoja siunte pas gastroenterologa, bet jis atsisake nestumo metu daryti kolonoskopija, nes kepenu ir kiti rodikliai buvo geri. I nestumo pabaiga viskas susivienodino ir dingo problema. Todel dabar pagalvojau, gal cia turi kokia sasaja, bet ko gero ne. Zodziu, lauksiu ketvirtadienio, ziuresiu, ka papasakos.
Aciu Jums.
HelloWorld parašė:
Tai va, o pas mane feritinas aukstas buvo, rase norma iki 150, o pas mane buvo beveik 300, bet hemoglobinas zemas. Lyg gelezies atsargu organizme butu daug, bet nep…
Mazas hemoglobinas gali buti ir del B vit stokos. Pas mane mazakraujyste buna butent del to. O feritino atsargos geros
Spalis123 parašė:
Mazas hemoglobinas gali buti ir del B vit stokos. Pas mane mazakraujyste buna butent del to. O feritino atsargos geros
O geras, koks idomus faktas. Ne vienas gydytojas man to nepaminejo. Nepamenu ar tuo metu jis man buvo tirtas
Drieziukeee parašė:
Nu ka jungiuosi ir aš į jūsų gretas.Mano terminas turėtų būt gruodžio 26 d.Dar yra tokių pat? 😉Nesijungiau anksčiau nes laukėm vvt atsakymų,dėl Nipt kuris pasirodė …
Mano 25 d😂
Drieziukeee parašė:
Nu ka jungiuosi ir aš į jūsų gretas.Mano terminas turėtų būt gruodžio 26 d.Dar yra tokių pat? 😉Nesijungiau anksčiau nes laukėm vvt atsakymų,dėl Nipt kuris pasirodė …
Mano irgi klaidingas Nipt buvo... kokia chromosoma rado?