Drieziukeee parašė:
Nu ka jungiuosi ir aš į jūsų gretas.Mano terminas turėtų būt gruodžio 26 d.Dar yra tokių pat? 😉Nesijungiau anksčiau nes laukėm vvt atsakymų,dėl Nipt kuris pasirodė …
Mano per Kūčias, laukiame berniuko ❤️🥰🙏
Drieziukeee parašė:
Nu ka jungiuosi ir aš į jūsų gretas.Mano terminas turėtų būt gruodžio 26 d.Dar yra tokių pat? 😉Nesijungiau anksčiau nes laukėm vvt atsakymų,dėl Nipt kuris pasirodė …
Mano per Kūčias, laukiame berniuko ❤️🥰🙏
Sveikos. Buvau šiandien pas ginekologe, bet ji mano pasakyma, klausima tiesiog praignoravo. Norėjau paklausti, ar tai normalu, kad užeina pilvo apačios, pačio pilvo lyg raižymas peiliu? Turėjau savaiminį persileidima prieš šita pastojima, dažnai būna skauda ta vieta kur buvo vaikelis. Laikotarpis 18sav+4
Dian1 parašė:
Sveikos. Buvau šiandien pas ginekologe, bet ji mano pasakyma, klausima tiesiog praignoravo. Norėjau paklausti, ar tai normalu, kad užeina pilvo apačios, pačio pilvo…
Kai prasideda skausmai važiuokit į priėmimą.
jadoren parašė:
Kai prasideda skausmai važiuokit į priėmimą.
Bet ar tai normalu ar ne?
Dian1 parašė:
Bet ar tai normalu ar ne?
Nėra normalu kai stipriau ir ilgiau skauda. Man gydytoja sakė iškart važiuoti į priėmimą, jei pradeda stipriai skaudėti pilvą, atsiranda kraujingų išskyrų arba nubėga vandenys. Tai jūsų vietoje nuvažiuočiau kai pradeda skaudėti. Jau geriau nuvažiuoti ir būti išpeiktai kam atvažiavai, nei paskui vis nerimauti, kad kažkas negerai. Aš pati pradžioje važiavau į priėmimą, nes pasirodė kraujo, labai nedaug buvo, priėmime į mane skersos žiūrėjo ką aš čia veikiu dėl tiek, bet man dzin tada buvo. Galvojau tik greičiau pažiūrėkit ar viskas ok. Tai dėl ramybės tikrai nuvažiuokit, blogiau nebus.
JuŠ. parašė:
Nėra normalu kai stipriau ir ilgiau skauda. Man gydytoja sakė iškart važiuoti į priėmimą, jei pradeda stipriai skaudėti pilvą, atsiranda kraujingų išskyrų arba nubė…
Reikės nuvažiuoti
Dian1 parašė:
Reikės nuvažiuoti
Nes gydytojai po fakto sunku ką ir pasakyti. O kai bus skausmai ir esamoje situacijoje apžiūrės tai ir matys ar tai susiję su nėštumu ar ne.
Gustee parašė:
O kur darėt nipt?
Placentoj
slapuke96 parašė:
Merginos, tos kurios kentėjo dėl pykinimo kreipiuosi į jus Ar jau praėjo visi šie reikalai? Tas šleikštulys ir kartas nuo karto vimtelėjimas dar mane kankina, o …
Nepaguosiu, bet dabar (tfu tfu tfu) pirma savaitė be pykinimų ir vėmimų....