Ocean Ni parašė:
O miegmaišy nuo pat pradžių galima ar tik po kokio mėnesio?
Pledukas, tai merino vilnos ?
Aš naudojau nuo pat pradžių miegmaišį, dar turėjau tokį kur miegmaišis/vystyklas, kad nesigąsdintų nuo savęs
Ocean Ni parašė:
O miegmaišy nuo pat pradžių galima ar tik po kokio mėnesio?
Pledukas, tai merino vilnos ?
Aš naudojau nuo pat pradžių miegmaišį, dar turėjau tokį kur miegmaišis/vystyklas, kad nesigąsdintų nuo savęs
Ocean Ni parašė:
O kokį išsirinkot?
Love to dream Swaddle up ir Tommee Tippee Grobag. Abu po 1 tog storio Bet mes ne Lietuvoje, nežinau ar pas jus būtent tokių būna 🧐
Nesvarbuuu parašė:
Love to dream Swaddle up ir Tommee Tippee Grobag. Abu po 1 tog storio Bet mes ne Lietuvoje, nežinau ar pas jus būtent tokių būna 🧐
O 1 TG storio, tai dvigubo muslino- medvilnės, be užpildo, tiesa? Pas mus žiemą prišildo gerai, ir iki 24-25 laips., tik man psichologiškai turbūt sunku priimti, kad kaip žiemą vaikas bus su medvilniniu užklotuku, kai mes po pūkine kaldra :). Nors pagal visas tas rekomendacijas, sliauztu ir 1 tog miegmaisiuko turetu pakakti...
Ar as ka ne taip suprantu? 😃
Mano kai pirmagimė gimė mažytė, tik 2.6 kg, jai kurį laiką buvo vėsu, su visais bodžiais, šliaužtais, vilnone antklode, dar viena ant viršaus ir vistiek rankos, kojos šalo, čia ligoninėje, tai aš pradžiai šiltesnį miegmaišį nupirkau. Po mėnesio, kelių bus matyt, kaip sekasi sušilt, jei ką, įdėsiu į plonesnį, bet žiemai aš net ir vyresnei 2.5 tog naudoju, namie apie 22 laipsnius žiemą laikau, bet žiema tai ne vasara, eina šaltis nuo langų, sienų.
Ermelinda parašė:
Mano kai pirmagimė gimė mažytė, tik 2.6 kg, jai kurį laiką buvo vėsu, su visais bodžiais, šliaužtais, vilnone antklode, dar viena ant viršaus ir vistiek rankos, koj…
Dekui
mixtee parašė:
Merginos kaip su sauskelnėm, planuoju Mooney pirkti, bet yra 0-5kg ir yra 4-8kg kuri geriau pradžiai? 🤔🤔 turbut 4-8kg?
0-5. Pagrinde išnešioti mažiukai sveria 3-4 kg. Idealu 3.5 kazkur. 4-8 bus sekantis dydis iki 8 kg, turėtų skęst.
Sveikos merginos, eina 29 sav. ir pradėjo kankinti be galo didelis nugaros skausmas. Esu smulkaus sudėjimo, o pilvas jau visai didelis, tai ko gero nugara neatlaiko krūvio. Lankau nėščiųjų mankštas, bet poveikio mažai, planuoju pirkti nėščiųjų diržą, bet klausimas jums - gal galit parekomenduoti kokią gerą masažistę, kuri specializuotųsi nėščiųjų masažuose? Norisi išbandyti viską.
Tėja parašė:
Sveikos merginos, eina 29 sav. ir pradėjo kankinti be galo didelis nugaros skausmas. Esu smulkaus sudėjimo, o pilvas jau visai didelis, tai ko gero nugara neatlaiko…
Rekomenduoju palankyti baseiną, vos tik pajutau nugaros skausmus pradejau eiti i baseina ir labai džiaugiuosi šiuo sprendimu, labai pagerėjo ši situacija
Ocean Ni parašė:
O kokį išsirinkot?
Dabar pradėjau Magnesium Diasporal.