Smiltel parašė:
O kaip laikosi jūsų būsimi tėveliai?
Buvom gimdymo paskaitoj, tai beveik visis buvo su vyrais, mokes ir jie kaip teusingai nugara patrinti, kad zmona "nepasiustu" 😃. Tai tikrai vyrukai isitraukia i tuos seminarus, ne tik moterynas
Smiltel parašė:
Buvom gimdymo paskaitoj, tai beveik visis buvo su vyrais, mokes ir jie kaip teusingai nugara patrinti, kad zmona "nepasiustu" 😃. Tai tikrai vyrukai isitraukia i tuos seminarus, ne tik moterynas
Smiltel parašė:
Aš nusipirkau "Žemiau bambos" gimdymo kursus, girdėjau gerų atsiliepimų ir kaip tik spalį startuoja 5 paskaitų ciklas. Pagalvojau, kad smagiau abiems namuose tiesiog kaip filmą pažiūrėti, paklausyti, o jei reiks, vėliau peržiūrėti pakartojimą nei kažkur važiuoti gyvai. Aš asmeniškai mėgstu konstruktyvumą (vyras dar labiau), tai turiu nuojautą, kad gyvuose gali būti daug diskusijų ir pašalinių klausimų.
Smiltel parašė:
paklausiui kursus papasakoju jam pati, o ir maniškis informacijos ieško internete
JuŠ. parašė:
Aišku reikia žiūrėti pagal juntamąją temperatūra, bet šiaip yra gėriau vėsiau nei per karšta. O ir vaikas vaikui nelygus. Pvz manoji jau miega su kaldra, tai dažnia…
Tikrai, tai labai individualu. Mūsų šeimoj irgi puikus pavyzdys, aš mėgstu miegoti apsikamšius su kaldra iki kaklo, o vaikas šalia išvis nusispardęs be kaldros miega, nes jam visada per karšta 😂 O dėl leliukų, tai tikrai gydytojai rekomenduoja neprirengti per daug miegant, mums irgi visada sako, geriau vėsiau, nei per karšta, nors man irgi gaila atrodo jų, kad nesušaltų 🫣😄
Juzte parašė:
Sveikos... Kurios turejot echo siom savaitėm, įdomu kiek jūsų kukuliukai sveria?
29sav+2 buvo 1.340 g ;)
Juzte parašė:
Sveikos... Kurios turejot echo siom savaitėm, įdomu kiek jūsų kukuliukai sveria?
26+2 sav svėrė 866g. Mergytė. Paklaida dar rodė 150g. Sakė normali pagal sav🙂
Juzte parašė:
Mano berniukas 26+5 buvo 955 g., tai sakė, kad normas atitinka, tik toks į mažesnę pusę. Tik dar sakė, kad galvytė atrodo šiek tiek didesnė, bet jokių vandenų ar pan.nesimato, kad viskas gerai, tik gal šiaip bus ne mažagalvis😅 Tai labai tikiuosi, kad viskas ok, nors ir pati turiu ne mažą galvą ant pečių 🤭
Juzte parašė:
Sveikos, pas mane berniukas 26sav+3d, tai svoris 975 g 😊
Alyvuoge_ parašė:
Mano berniukas 26+5 buvo 955 g., tai sakė, kad normas atitinka, tik toks į mažesnę pusę. Tik dar sakė, kad galvytė atrodo šiek tiek didesnė, bet jokių vandenų ar pa…
Mano irgi 26+5 buvo apie 909g, berniukas. Bet nesake, kad i mazesne puse..