2024.12.05 19:59 (prieš 1 mėn.)
Mažylė1 parašė:
Ačiū, labai padėjo ir buvo naudinga informacija, nes kaip tik šiuo metu renkuosi tikras gimdžiusiųjų patirtis Antakalnio gimdymo namuose ir Santarose 😊, bandau iš…
Dėl kainos - dar nežinau, vis dar vis čia esame su vyru, vaikui padidinta gelta, tenka būti po lempa, tai neaišku kada paleis, o mokėti teks tik išvykstant.
Šiaip su palata viskas gerai - yra atskiras dušas, WC, 2 atskiros lovos, šalia bendra virtuvėlė. Aš gaunu maitinimą, jis aišku kaip visose ligoninėse - ne stebuklas, vyras sukasi su Wolt, bet šiaip viskas tikrai gerai. Kiekvieną rytą atidžiai patikrina vaiką, mane taip pat prižiūri. 2 aukšte yra naujagimių skyrius kur daro didesnes vaiko patikras jei kažkas ne taip (pvz mano mažoji ten guli jau parą po lempa nuo geltos). Personalas tikrai malonus - nuo valytojų iki daktarų, tai priekaištų neturiu, tik va sakau, keistas tas sąrėmių laikas, kad niekas nieko netikrino, tik "laba diena" ir "jau gimdom" buvo iš daktarų pusės. Bet čia manau labai labai priklauso kas tuo metu budi, tai čia jau visose ligoninėse va bank.