2024.12.09 15:55 (prieš 1 mėn.)
Ermelinda parašė:
Pas mus panašiai buvo, bet po truputį gal įsivažiuosim. Pirmas dvi naktis miegojau po dvi valandas. Vaikas dieną vos vos pamiega, o naktį nemiega visai, pažindo, pe…
VytauteRe parašė:
Dabar pas jus yra didzioji duobe: susirinko nuovargis po gimdymo, hormonu persireguliavimas ir vaiko neramumas.
snapiena parašė:
Labas, maniskei savaite, 2-a, 4 ir 5 naktis labai prastai miegojo - situacija panasi kaip jusu: pazinda, uzmiega, kazkokios dujos ar skausmeliai prizadina ir rekia …
Alyvuoge_ parašė:
Prašykit pagalbos iš artimųjų, ar lai vyras naktį maitina iš buteliuko nutrauktu pienu ar mišinuku, o jūs bandykite pamiegoti kitame kambaryje, kad nereiktų keltis …
Ačiū labai visoms! 💛 Šiąnakt mažoji su 2 mišinukais jau visai pamiegojo (1 mišinukas duoda 2-3 val. mažylės miego., kas yra nuostabu, lyginant su 5 min. mano pieno), tik va aš po savaitės bemiegių naktų taip išsitampiau, kad nebeužmiegu su mažyle. Bet manau viskas bus gerai, svarbiausia dukrytė pradėtų nors kiek miegoti visas naktis, tuomet ir aš nusiraminsiu bei pradėsiu miegoti su ja.
Matau, skaitau ir seku ką rašot kiekviena, kiek pradžioje turit skirtingų iššūkių ir problemų, vis pagalvoju kokias vis tik stiprias moteris gamta sukūrė. Na ir vis primenu sau, kad jei moterys kažkaip pagimdydavo ir už augindavo vaikus (ir dar kokius 5-10) prieš šimtus metų be normalios medicinos ir žinių, tai mes visos tikrai susitvarkysim ir įveiksim pirminius iššūkius. 😌