Dianav1012 parašė:
Sveikinu ! As turejau sulaukti penktadieni mm bet taip ir neatsirado , šiandien pasidariau irgi testuka , po pietu važiuosiu pasidarysiu hcg kad tikrai isitikinti …
Ačiū ir Jus sveikinu 🥳
Dianav1012 parašė:
Sveikinu ! As turejau sulaukti penktadieni mm bet taip ir neatsirado , šiandien pasidariau irgi testuka , po pietu važiuosiu pasidarysiu hcg kad tikrai isitikinti …
Ačiū ir Jus sveikinu 🥳
Labas rytas, o mano rytas ne koks 😏 vakar vakare labai minimaliai pastebejau sviezio kraujo nu galima sakyt lasa, siandien ryte kol susitvarkiau irgi matau kad teplioja bet vos vos, pasiskambinau daktarei, kad priimtu anksciau, nes planuotas vizitas kita savaite, tikiuosi viskas bus gerai❤️❤️
Dili parašė:
Labas rytas, o mano rytas ne koks 😏 vakar vakare labai minimaliai pastebejau sviezio kraujo nu galima sakyt lasa, siandien ryte kol susitvarkiau irgi matau kad tepl…
Siunčiu pačias geriausias mintis💖 kad tik žirniukas išliktų stiprus.
jelly parašė:
Labas rytas! Ar jus irgi pastoviai traukia miegas? 😁 Atrodo miegočiau ir miegočiau...
Sveiki,mane tai kazkaip ryto pusej labiausiai traukia miegas,atrodo vos akis atplesiu🫣
Dianav1012 parašė:
Merginos man šiandien vizitas dantų kanalu tvarkymui , ar galiu tvarkytis ar atšaukti vizitą? 🤦♀️
Reiktų paklaust daktarės, nors dantis nėštumo metu berods galima tvarkyt, jei ten paprasta plombytė, aš buvau konsultuotis dėl protinio operacijos, dar nežinojau, kad laukiuosi, norėjo daryt nuotrauką, bet įspėjo, kad nesilaukčiau, o aš sudvejojau ir nedariau, ir ačiūdiev, nes nėštumo pradžio ypač didžiulę žalą daro ir nėščioms neoperuoja, tai man vėl atsideda viskas ilgam laikui.
Ermelinda parašė:
Reiktų paklaust daktarės, nors dantis nėštumo metu berods galima tvarkyt, jei ten paprasta plombytė, aš buvau konsultuotis dėl protinio operacijos, dar nežinojau, k…
Šiandien tik sužinojau apie neštumą , tai pas gine vizitas tik gegužės 13dieną 🤦♀️ atsisakiau vizito dėl viso pykto ..
Dianav1012 parašė:
Merginos man šiandien vizitas dantų kanalu tvarkymui , ar galiu tvarkytis ar atšaukti vizitą? 🤦♀️
Klauskite gydytojos.. Aš buvau praėjusią sav pas stomatologę, pasisakiau, kad pati pradžia, tai ji tik apžiūrėjo burną, palinkėjo sėkmės ir sakė, kad susitiksim kai nėštumui bus virš 3 mėn, nes pasak jos pirmus tris mėn ir paskutinius tris mėn dantis tvarkyti galima tik jei yra didelė būtinybė, pvz skausmas ar uždegimas, kitu atveju, geriau pasisaugot. O kaip ten yra iš tiesų nežinau, nes tikriausiai kiek daktarų tiek ir nuomonių... Nes girdėjau, kad kitos tvarkosi. O man net nuo higienos liepė susilaikyt 3 mėn. 🤔
Dianav1012 parašė:
Patarčiau pasikonsultuoti su daktare aš realiai viską pasibaigiau, kas buvo pradėta, bet jie turi patys įsitikinti kokia situacija
siais laikais jie jau visko turi neatukems, bet kanalu tvarkymas gana ilga procedūra tai manau sakys užsirašyti antrame trimestre