Anonime1993 parašė:
Sveikos norėjau paklausti kaip migdote savo vaikučius? Aš ipratinau ant rankų tai kitaip neina užmigdyti,nebet dar vežime,bet ir tai jai nebuna pervargusi
Išmokiau užmigti paguldytą į lovytę. Labai ilgai lėtai ir švelniai mokiau, tai dabar turim rutiną ir per mažiau kaip 5 Min nuo paguldymo pasivarto ir užmiega. Naktį vis tiek dažnai prabunda, man miegoti nelabai duoda, bet bent lengvai užmiega. 😝
Iki tol migdydavau laikydama glėby ir šokinėdama ant jogos kamuolio, paskui supau savo glėby linguodama pirmyn atgal, paskui jau nebe užmigusią, bet apsnūdusią guldžiau į lovytę ir persisvėrus apsikabindavau jos lovytėje (man tai buvo LABAI nepatogu), paskui po apsikabinimo palaikydavau už rankos kol užmigs, dar paskui tik laikydavau kol nurims ir paleisdavau kol neužmigo.
Tai dabar rutina atrodo taip, kad panešioju dainuodama lopšinę, perrengiu, tada dainuodama lopšinę pasūpuoju, paguldau į lovytę, užsegu miegmaišiuką, pasakau labanakt bučiuodama į kaktą, išjungiu lempelę, palaikau ranką ant krūtinės sekundėlę, tada atsigulu į savo lovą ir laukiu kol užmigs.
Kol mokiau tai supaus, nešiojau ir vis kasdien mažiau veiksmų darydavau. Išmoko per tris mėnesius miegot.