egluteboom parašė:
laba, ar kas planuojate pirkti babybjorn gultuką? ar apsimoka?
Laba,turiu nuo pirmagimio,superinis dalykas,vezdavomes visur🤩
egluteboom parašė:
Laba,turiu nuo pirmagimio,superinis dalykas,vezdavomes visur🤩
egluteboom parašė:
Naudojau abiem vaikams. Manau vienas iš must dalykų, kuriuos reikia turėti.
Gretdream parašė:
Sveikos, kiek ir kokiu dydžių palnuojate pirkti drabužėlių pačiai pradžiai? Turiu du smelinukus 1 merino vilna 1 paprasta ir 4 šliaužtinukus (1 merino vilna) visi 5…
Aš tai planavau bent po 5 komplektukus smėlinukas+šliaužtai, bet jau dabar 7 turiu 56 dydžio ☺️, 2 iš jų merino. Dar romperiuką vilnonį pirkau ir komplektuką megztukas+kelnytės merino vilnos, bet megztas, storesnis.
Nors manau 4-5 komplektų+šilto romperiuko tikrai turėtų užtekti.
O dėl baby bjorn gultuko, kas daugiau susidūrusios, ar būtent jis kažkuo ypatingas, ar ir kitų firmų ok?
KotrynaRenata parašė:
Sveikos, is kur perkat merino vilnos smelinukus?
Man Vilauritos drabužėliai visi labai patinka, tiek merino tiek medvilnė. Ir 56 smėlinukus visus pirkau išvirkščiom siūlėm, po to 62 jau ne taip svarbu, gali
būti ir paprastom.
Aš taip pat planuoju minimum 5vnt komplektukų turėti 56cm, 2-3 kelnytes ant bodžiukų ilgom rankovėm uždėti arba smėlinukus be rankovių. Merino vilnos komplektuką laukui. Jau turiu du žieminius kombius 56 ir 62cm Columbios, tikiuosi žiemai užteks. Ir taip pat pirmus rūbelius pirksiu tik išvirkščiom siūlėm.
Dėl gultuko tai neturėjau to baby bjorn. Buvom įsigiję gerooookai pigesni, bet buvo taip pat super, naudojamas ir puikus daiktas. Tad nežinau kiek čia daugiau mados ar naudos dalykas yra 😊
Monale parašė:
Kokį pirkote? Nes man atrodo kažkoks išpūstas reikalas būtent su banybjorn, bet gal čia mano nepatirtis
Berods Fisher prie buvo. Prieš 8 metus tas buvo 🤭 Pirkom Vinted dėvėtą, iš tų tokių margų, vibruojantis buvo. Gal 10€ mokėjom, nors buvo tikrai labai geros būklės 🤭 bet tada jie ir nauji nedaug kainavo. Dabar kiek pasidairiau tai ir tie paprasti su nemažom kainom jau kažkodėl. Tai ir dabar žiūrėsim tik dėvėtą.